teşekürler arkadaşlar şimdi baktım cihazıma usb takılacak yeryok geçen haftadan beri paylaşım alamıyordum demekki sebebi buymuş şimdi çanagı tekrar hatbörte ayarlayıp cihazın arkasındaki mandaları kaldırıp öyle denicem:49:
teşekürler arkadaşlar şimdi baktım cihazıma usb takılacak yeryok geçen haftadan beri paylaşım alamıyordum demekki sebebi buymuş şimdi çanagı tekrar hatbörte ayarlayıp cihazın arkasındaki mandaları kaldırıp öyle denicem:49:
arkadaşlar dün akşam uzun ugraşılar sonucu nihayet paylaşım alabiliyorum yanlız bir sorunum var sinyal seviyesini 100/55 ten yukarı çıkartamadım elenbilerim kaliteli acaba titanyum elenbi alsam sinyal kalitesini artırırmı acaba:49:
cihazlarınızın ayarlarına dokunmayınız. kanallar hava şartlarından dolayı datayı tam alamadığı için yayınlar çok sık kesiliyor.ilerdeki günlerde hotbird jsc ler ve bu sık kesilmeler düzelecek deniyor...
Benim anlayamadığım bir mevzu özür dilerim herkese selam
arkadaşlar bir süredir kesik olan nova paketi tekrar paylaşımdadır.iyi seyirler.
arkadaşlar ymt Q /Q pluslarda kart paylaşımında twing borodogol olan yazılım varmı
saol kardesım emegıne aglık
selam arkadaşlar benim öğrenmek istediğim eutelsat w2 (16 derece doğu) uydusundaki pink paketini açıp açmadığıdır???? birçok twin özellikli uydudan paylaşımlı cihazlar satan satıcılara sordum çoğu bilmiyor kimiside emin olmamakta birlikte açmadığını söylüyor bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
arkadaşlar next twinbox adlı cihazı aldım yalnız kullanımı hakkında beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim . bununla birlikte ne cihazı daha almalıyım bunla hangi kanalları seyredebilirim xbox yazılımını attıktan sonra ne yapmalıyım beni bilgi lendirirseniz sevinirim