evet paylaşımda
Printable View
tşkler paylaşım için
digital_52 ustam benim cihazım yumatu ıQ serisi bende 53 dereceden paylaşım yapmak istiyorum bi yardım edermisiniz lütfen ve ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar bana nilesat art sport frekansini vermisiniz baff ta ismi sprt1 2 3 4...... Diye gidiyor ama açilmiyor.. Yha sorun bende mi??
12015 H 27500 art kanalları paylaşımda yok.art spor kanalları kapanabilir.çünkü jsc spor ile anlaşmı ve art sporların göstereceği maçı jsc ler gösterecek.Alıntı:
yeni gelen jsc lerde paylaşımda yok şuan.kısa zamanda kartları eklenecek vede paylaşıma gelecektir...
mokur33 ustam benim cihazım yumatu ıQ serisi bende 53 dereceden paylaşım yapmak istiyorum bi yardım edermisiniz lütfen ve ne yapmam gerekiyor
ben yardımcı olayım kardeş yumatu ıQ serisi bir kere olmaz çünkü B serisi bakınız menü+araç+bilgi kısmına-*** C serisi olması lazım.
1-yumatu IQ plus makinen olması lazım bu recevır tek noktada çalışan recevırlardır yani ekranda 4 rakamlı digital gösterge yoktur. IQ plus yazılımı 1.2.63 yazılımı olmalı
2-bu makinenin yanına bir DREAM CİNEMA makinesinide alman lazım ki paylaşım alasın.bunu 20 cntimlik RS 232 kablosunu bir birine baglıyosun
3.dream cinemanın arkasına sadece 53 derecedeki muz tv olan :-)11044 yani bunu baglıyorsun.
4-yumatu makinenden 9339 tuşluyorsun.card share olan kısmı ok le buranın ilk satırı none dür.bunu en son satırda bulunan nort star bölümünü seçip çıkıyorsun.
5-hotbird deki animux kanalı üzerinde 15 saniye bekliyosun bazen daha kısa sürede açılıyor,ve çogu şifreli kanalı açmaya başlıyor doya doya izliyorsun
.NOT:bendede yumatu IQ cihaz vardı bir arkadaş dedi bana çanak tak taktım cihaz dedi yumatu IQ cihazımı 70 lira ya verdim bende 70 lira ya gene yumatu IQ plus aldım biraz kullanılmıştı ama sonra dream cinema cihaz aldım yanında rs 232 kablosu da var makineleri bir birine bagladım 5 volt açık yaptım ne olur olmaz diye her nese şimdi kanallar açılıyor sistem nese onu yapmaya çalışıyoz iyi geceler...
merhaba arkadaşlar bu 53 dereceye frekans listesine ben baktım fazla kanal yok varsa netür tv var acaba
53 flrakanslarl 11044 V 44950
12664 V 30000
10974 H 8150