Benim sizlere bir abiniz olarak nacizane tavsiyem
Eğer risk grubu içerisinde iseniz en kısa zamanda aşı olmanızı tavsiye ederim.
saçma sapan kulaktan dolma saçamalıklarla hayatınızla kumar oynamayın.
hepinize saygılar.
Printable View
Benim sizlere bir abiniz olarak nacizane tavsiyem
Eğer risk grubu içerisinde iseniz en kısa zamanda aşı olmanızı tavsiye ederim.
saçma sapan kulaktan dolma saçamalıklarla hayatınızla kumar oynamayın.
hepinize saygılar.
Yurt Dışında aşılama durumu ne acaba?..Yaşayan arkadaşlar bilgilendirirse.
benim şahsi görüşüm,burada hükümetin ince bir siyaseti söz konusu.şöyleki: bu aşının yurtdışı temininde sıkıntı var! yani herkese yetecek miktarda aşı şu an için temin edilememiş durumda.hükümet aşı temini konusundaki bu sıkıntıyı,başbakanın aşı olmayıp,sağlık bakanının aşı olması yöntemiyle aşmak istiyor.başbakan aşı olmayıp,sağlık bakanı aşı olunca halk aşı olup olmama konusunda bölünecek.yani halkın bir kısmı başbakanı,diğer bir kısmı da sağlık bakanını örnek alacak!yani halkın bir kısmı aşı olacak diğer bir kısmı ise aşı olmayacak.böylece hükümete "aşı temininde başarısız oldunuz!" eleştirisi olmayacak.1-2 ay içinde eksik aşılar temin edilince başbakan da televizyonlara çıkıp aşı olacak! durum bundan ibaret!
böyle bir şeyde olabilir çünkü şuan herkez aşı olacam dese kaos çıkacak hastalık çok ciddi bence olu sayısı cogaldıgı zaman kaos başlıyacak lbazıları dıyorki bunlar lisans almamiş bunlar merdiven altı üretim yapmıyor
vurdurmayı düşünmüyorum çünkü
anketimizin süresi dolmuştur 1000 kişinin üzerinde bir oylama geldi teşekkür ederiz
Konu Kapatılmıştır!!!