esas bu hükümet ŞANLI TÜRK ORDUSUNA DİL uzatarak ,iftira atarak yok ıslak imza yok arınç a suikast diyerek ortamı gerip TÜRK HALKINA TÜRK ORDUSUNA düşman etmeye çalışıyor yazıklar olsun hepsi yalan bütün darbe zırvaları yalan maksat çamur at izi kalsın maksat ortamı gerip becerisizliklerini ve ihanetlerini örtbas etmek evet budur bütün KİT leri sattılar kar eden etmeyen hemde kimlere düşman oldukları yahudi ,siyonist,diye köpürdükleri düşmanlara PETKİM,TEKEL,TELEKOM,THY bunlarmı zarar ediyordu?yalan hemde kuyruklu yalan bütün bu saydıklarım hepimizin malıydı ama satılırken pardon peşkeş çekilirken sadece ve sadece içindeki işçiler tepki gösterdi ben petkim den emekliyim gerçek değeri en az 10 milyar dolar abartmıyorum araştırın limanı,lojmanları,barajı,sosyal tesisleri vardı daha bakın esas fabrikaları yazmıyorum toplam 20 tane üretim yapan fabrikalar grubu var kaça sattılar biliyormusunuz yaklaşiık 3 milyar dolar birde göbek attılar boşverin fabrika ve tesisleri alan adamlar arsa olarak satsalar yine köşeyi dönerler
uzun lafın kısası TÜRK HALKI olarak kendi malımızı koruyamadık yakında hiçbirşeyimiz kalmayacak kendi memletimizde kiracı olacağız ondan sonra kim haklı kim haksız diye soracak kimsede kalmayacak