Çihazınıza softcam yüklemeyiniz.***wiew kanalını izlemek için menü *** code ile *** sayfasına giriniz.buradan biss bölümüne girin.birinci sıradaki keyi üzerinde kumandadan ok tuşuna basıp ***view kanalının keylerini girip hafızaya alın.
Çihazınıza softcam yüklemeyiniz.***wiew kanalını izlemek için menü *** code ile *** sayfasına giriniz.buradan biss bölümüne girin.birinci sıradaki keyi üzerinde kumandadan ok tuşuna basıp ***view kanalının keylerini girip hafızaya alın.
aciko 4225 cihazlarla ilgili yarın bir süpriz olabilir aksilik olmazsa
Sayın Serkan arkadaşım beko arçeliklere bile tps yazılım geldi fakat aciko larda hala tık yok sayın empesario acaba söylediğin ve beklediğin süprizi 4225 sky için verebilecek mi?
selamlar GM 11400 cim ACİKO menülü cihazı kapattıktan sonra tekrar açtığımda hiçbit uyduyu görmüyor ancak fabrika ayarlarına dönünce uydular normale dönüyor kapatıca yine gidiyor ne yapmam gerekiyor yatdımcı olurmusnuz
bu durum durupdururken hiçbir işlem yapmadan oldu anlayamadım
GM 11400 cim orjinal yazılımını attım menüyü eski haline getirdim ama değişen birşey yok yine cihazı kapattığımda açıldıktan sonra direkt menü konumunda açılıyor ve hiçbir kanal ve uydu görünmüyor sistemi otomatik olarak kapandığında bilgileri sıfırla diye bir komut varmı acaba bilmeden yapmış olabilirmiyim ,Alıntı:
teşekkürler
Alıntı:Alıntı:
sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
Çihazınızın kanal listesi ayarlarını yaptıkdan sonra menü sistem ayarları merüsü üzerinde iken kumandadan 5679 yazarak kanal listesini cihazına kaydedebilirsin.Çihazın bu hatayı ne zamandan beri yapıyor.Alıntı:
sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
dediklerinizi sanırım yaptım emindeğilim ama 5679 komutunu kullanıdım kanal listelesini hafızada tutuyor ancak fabrika ayarlarına döndüğüm zaman ve herhangi bir dosya yüklamaya çalıştığım zaman dosya hatası veriyor bu problem 2 gündür var ( ayrıca cihaca skart kablo ile DVD bağlamıştım bundan kaynaklanan bir durum olabilirmi ) tekrarar aciko menüsü yüklesim olurmu acaba
cihazın kanal listesini yaptıktan sonra kendi akapanıp açıldığında yine fabri ayarlarına dömeden ne kanalları ne uyduları görebiliyorum