valla ben tekrar ediyorum bir ülkücü olarak yine diyorum soınuna kadar evet ama sayın devlet bahçeliye halla inanamiyorum neden böyle yapar tabanımız çoook oy kaybedecek ama yinede evet diyorum
Printable View
valla ben tekrar ediyorum bir ülkücü olarak yine diyorum soınuna kadar evet ama sayın devlet bahçeliye halla inanamiyorum neden böyle yapar tabanımız çoook oy kaybedecek ama yinede evet diyorum
Kesinlikle bende evet diyeçeğim
arkadaşlar vicdanınız ne diyorsa onu yapın saygı göstermeliyiz amaben evet diyorum
PAPAZI DÖVDÜRTMEYECEKTİK
Bu üç arkadaş bir yaz günü yaya olarak yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar.
Biri Türk, biri Kürt, diğeri de Ermeni.
Ama Ermeni olan aynı zamanda papaz.
Sıcak, bir süre sonra yolda susuyorlar.
Etrafta su yok.
Bağların olgun zamanı.
"İki salkım üzüm yiyelim de ağzımız ıslansın," diye Bir bağa giriyorlar. Bağın sahibi bir Türk ama onu görememişler.
"Kaç paraysa veririz," diyerek yemeye aşlamışlar.
Bu sırada bağın sahibi gelmiş.
Bakmış üç kişi üzümünü yiyorlar.
Fena bozulmuş ama üç kişiyle de başa çıkamayacağını düşünmüş.
Birine bakmış, kıyafetinden Ermeni ve papaz olduğu belli.
Diğerine bakmış, konuşmasından Kürt olduğunu anlamış.
Üçüncüsü de Türk.
Dönmüş Ermeni'ye,
"Bak bu adam Türk, yesin malımı.
Benim kanımdandır.
Helali hoş olsun.
Bu da Kürt'tür ama din kardeşimdir.
Sen niye yiyorsun benim üzümü mü?" demiş.
Bu laf, üzerlerine sorumluluk yüklenmeyen
Türk ve Kürt'ün hoşuna gitmiş.
Adam, papazı bir güzel dövmüş.
Kıpırdayacak hal bırakmamış, yere uzatmış.
Bağ sahibi biraz sonra Kürt'e dönmüş.
"Müslümansın da niye sahipsiz bağa giriyorsun. Bu adam benim kanımdan yediyse afiyet olsun, Çünkü o Türk'tür. Kardeşimdir," diyerek bir güzel onu da dövmüş
ve yere uzatmış.
Bu durum Türk'ün hoşuna gitmiş.
Biraz sonra Türk'e dönmüş ve "Tamam anladık Türk'sün,
Aynı kandanız, aynı dindeniz ama sahibi olmadan başkasının bağına girilir mi?" diyerek Türk'e de vurmaya başlamış.
Türk yumrukla yere yuvarlanınca Kürt'e dönmüş ve "Biz," demiş."papazı dövdürmeyecektik."
Mesajımı açıyorum:
Ey dostlar uyanın!
Askerini bu İktidara dövdürttün ve eyrettin!.....O döverken sesini çıkarmadın !
Yüksek yargıyı da dövdürüp... seyrediyorsun!.....
Sıra sana geliyor,uyan !. Kendim ettim kendim buldum diye ağlamaman için, bir hakkın kaldı!
Bari artık kendini düşün de, şu insanlara : '' bi durun ya huuu '' de!
ben darbe yıllarını bizzat yaşadımve gördüm mahalleler bölünmüştü,semtler,okullar,bir mahalleden diğer mahalleye ailenizlede olsa gidemiyordunuz eşinizin ve sizin önünüze parkalı 8-10 genç çıkıyor durdurup sadece şu soruyu soru SAĞCIMISIN,SOLCUMU hiçbirinden değilim demekte dayak sebebi idi binlerce genç gitti allah o günlere geri döndürmesin hükümet başa çıkamadı ve sonra kenan paşa geldi kan bitti kardeşin kardeşi öldürdüğü günlerdi o yıllar darbeleri sevmem ama bir çoğumuz hayatta kaldıysak 12 eylül darbesi sayesinde arkadaşlarımın çoğu birbirini vurdu şu an hayatta değiller o gün SAĞ SOL kavgasını çıkaranlar bugün TÜRK ve KÜRT SAVAŞINI çıkartmaya çalışıyor bakın İNEGÖL ve HATAY olayları halk ev ev dükkan dükkan güneydoğu kökenli vatandaş arıyor bu doğru bir şeymi?? bıraksın güvenlik gücleri müdahale etmesin kürt ve türk birbirini yesin öylemi evet diyenleri bunları düşünmeye davet ediyorum benim şahsi görüşüm HAYIR ŞEHİTLERİM için ATALARIM için HAYIR dedelerim İÇİN HAYIR 30 bin mehmetciğimi katledenleri HABURDA davul zurna İLE karşılatanlara HAYIR açılım masalı ile güneydoğulu Vatandaşları sokağa dökenlere HAYIR Mayınlı arazileri 50 yıllığına israile vermek için kanun hazırlatan kamu oyu baskısından korkup tasarıyı geri çekip DAVOSTA yalandan ONE MİNUTE komedisi oynayanlara HAYIR saygılarımla
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hayırda hayır vardır bu hayırsızlardan kurtulmamız için hayır vede hayır
milletvekilleri önce kendi dokunulmazlıklarını kaldırsınlar.
kendilerine göre düzenlenmiş bir anayasa degişikligine ancak hayır denilir:bangin::bangin::bangin::bangin:
Herkes kendisi ile ilgili kişisel verilerin korunmasını isteme hakkına sahip olacak. Bu hak, kişinin kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi de kapsayacak. Kişisel veriler ancak kanunda öngörülen hallerde veya kişinin açık rızası ile işlenebilecek.
yukarda yazılan maddeye mi hayır diyeceksiniz??yoksa aşağıdaki maddelere mi hayır diyeceksiniz??
Yurt dışına çıkma hürriyeti, ancak suç soruşturması veya kovuşturması nedeniyle ve hakim kararıyla sınırlandırabilecek.
Her çocuk, korunma ve bakımdan yararlanma, yüksek yararına açıkça aykırı olmadıkça ana ve babası ile kişisel ve doğrudan ilişki kurma ve sürdürme hakkına sahip olacak. Devlet, her türlü istismara karşı çocukları koruyucu tedbirleri alacak.
Aynı iş kolunda birden fazla sendikaya üye olunabilecek.
TOPLU SÖZLEŞME HAKKI
Memurlara verilen uyarma ve kınama cezaları yargı denetimine açılacak.
Adalet hizmetleri ile savcıların idari görevleri yönünden Adalet Bakanlığınca denetimi, adalet müfettişleri ile hakim ve savcı mesleğinden olan iç denetçiler; araştırma, inceleme ve soruşturma işlemleri ise adalet müfettişlerince yapılacak.
yukardaki maddeyede mi hayır diyecekisiniz?önce paketteki maddeleri inceleyein bence....