ban hala bakliyorum????Alıntı:
htagi Nickli Üyeden Alıntı
:praying:
ban hala bakliyorum????Alıntı:
htagi Nickli Üyeden Alıntı
:praying:
Arkadaşlar Merhaba ben bu siteye yeni üyeyim bende next 2005 dcı cihaz var sistem bilgisi aşağıdaki gibi türksat izliyordum ama şimdi hotbird ve astra için 2 adet çanak aldım 120 cm bu iki uydudan da yayın almak istiyorum. cihazıma hangi yazılımı ve nasıl yüklerim bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. ilk defa yazılım atacağım o yüzden yardıma ihtiyacım var.
MODEL : AT-7010DCIZ
LAST UP : OCAK 25 2005
S/W : V02.00.06
H/W : V12.CI.A5
LODER : V2.1.9
C.A : 2.2.2
hayırlı olsun kaon teamcılar benimde bir iseteğim var sunny menüsünde bir değişiklik yaparsanız daha güzel olur mavi menüden usandık
lütfenn yardımm
Arkadaşlar Merhaba ben bu siteye yeni üyeyim bende next 2005 dcı cihaz var sistem bilgisi aşağıdaki gibi türksat izliyordum ama şimdi hotbird ve astra için 2 adet çanak aldım 120 cm bu iki uydudan da yayın almak istiyorum. cihazıma hangi yazılımı ve nasıl yüklerim bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. ilk defa yazılım atacağım o yüzden yardıma ihtiyacım var.
MODEL : AT-7010DCIZ
LAST UP : OCAK 25 2005
S/W : V02.00.06
H/W : V12.CI.A5
LODER : V2.1.9
C.A : 2.2.2
arkadaşlar bende bu sinyal çubuğunu düzeltilmesi lazım a.z ye tüm kanalları %100 ğösteriyor.moturlular için zor oluyor.saygılar
sayın team üyeleri yerli yersiz eleştiriler moralinizi bozmasın iyi yazılımlar ürettikçe boşa gazel okuyan bu kişiler unutulup gidecektir ....sizlere başarılar diliyorum kolay gelsin.....
düşünceleriniz için teşekkür ederiz sagolun
Elimizden Geldiğince Yardım etmeye çalışıyoruz..! Kaon olsun Diğer Boardlar Olsun..!