Arkadaşlar bende geldim banada bi sıcak ıhlamur lütfen
donuyorum :(
Printable View
Arkadaşlar bende geldim banada bi sıcak ıhlamur lütfen
donuyorum :(
Dışarısı felaket soğuk yau.. perşembeye kadar böyleymiş... Nerede kaldı çaylar yau ...
Millette iş yok... Bari biz işle el atalım
Buyruuuuuuuuuuuuunnn Çaylaaarrrr.....Soğumasııııın
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [IMG]
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [IMG]
Afiyet olsun.. Kardişler arkadaşlar abiler...
nakkus ıhlamurunda demleniyor... unutmadım senide..
Çay içerkeken manide diyelim arada yüreklerde ısınsın demi ama :)
Yağmur yağar ıslanır
Çay fidanının dibi
Anan seni sevmeyi
Benim sevdiğim gibi
Giderdi Şam'a şarka
İrize'nin ketani
Şimdi cana can katar
Çayının bir fincanı
Kız idin oldun kadın
Hiç eksilmedi tadın
Çay filizi kırmaya
Olayım mı ırgadın