arkadaşlar suan yayınlar varmı w3 veya w6 acil cevap
Printable View
arkadaşlar suan yayınlar varmı w3 veya w6 acil cevap
Dün akşam maç yayınından sonra baktım w3 data vardı sorun yoktu şuan durum nedir bilmiyorum.
tamam sağol usta ben suan w6 ayarladım yok enson yazılım atayım bi
arkadaslar su an 3 19 ıle son durum nedır onu yukluyıcem de
3,19 yüklü data w3 de yayin yok arkadaşlar w6 da yayin açiyormu
her iki data dada kesilmeler oluyor.
w6 da yayınlar 3-5 saattir kesik...
cyf ler ok absat yok nilesat yok w6 da kolay gelsin
araplardan alıntıdır...
6 Wi-Dunkel, Ambassrudolf w3 moon şimdi ayın 25/06/2010 üzerinde kapalı olduğundan W6 ile sorunu 6 gün herhangi bir çalışma frekansına ve İnşallah olmak hazır bant frekans yüklenen yeni 3,18 ile ile 11283 w3 Rasi 27500 ortaklıklar ben yeni açık değil mi umuyorum Tüm buraya tekrar Tanrı istekli, teşekkür
3.18 yazılımla w3 data çalışıyor (şuan)
astra:)
hotbirt:)
nilesat:)
pekı 3 19 ıle durum nedır
aynen digital usta w 6 ile yayınlar yok bilgi için ayrıca tşkler usta
uydu yanı data sinyallerinde sorun lar varmış cogu kanallar yok bu hafta içi düzelir diyorlar
teşekkürler
3,19 yazılım ile w6 kanallar açıktır bilgilerinize
digital usta ayrıca 3,19 yeniz yazılım verildi y6 için w6 ile data ok
linki veremedim özür dilerim arkadaşlar:S
3.19 yazılımı w3 ok w6 ok
dosya için tşkler digital usta emeğine sağlık
3,19 yükleyen arkadaşlar değişik yeni bir şey var mı
w6 data ile 3,19 da değişen bişey yok aynen devam
yeni paketler gelecekti motorlu canakla butun uyduları taratdım deyişen birşey yok
bir paket eksilmeden yenisi gelmez sanırsam
valla ben cuma yukledım degısen bırsey yok hep aynı kanallar.ama dıgıtal 52 arkadas su an w3 te data yok demıs dun ıcın dunde hıc bakamadım sabah 7 den aksam 12 ye kadar hastahanelerdeydım malesef
şuan 21 data iyi astrayı izlemek istersen w3
digital usta y6 yı inpax fta süper smalla kullanıyodum inpaxa yazılım attım yeni ve kanalların hiç birini açmıyo info tuşuna basınca 2 kez ***leri görebiliyodum ama oda yo knapabilirim tşkler
bu işinde üstesinden geldim yaptım oh beee:D:D
menu 20 20 yap acılır
aynen recep abicim o şekilde açıldı tşkler
21 data da badr 25 doğu uydusu halen açık
evet müslüm abi bdr arabsat evet açık bazı kanalları hariç hepsi açık
akşam w6 data da sinyal yokmuydu üstatlar
ben sabah baktım yoktu data w6...ama w3 data calışıyor
ben gece 2 de yattım jsc lar acton nt1 cine ler fransızlar filan açıktı hotbirdde w6 ile
w6 da sorun yok canakları kontroldeiniz
açık abi dün gece seyrettim bende şoke oldum epeyden beri kapalılardı w6 ile dün akşam y6 clean ile y6 yı temizledim daha sonra 3,19 u yeniden yükledim sonra kanallar açıldı bundan olabilir belkide
bende yok w6 da yok w3 de ok dediyin kanalar sende neacarsa bendede o acar kolay gelsin
akşam bakarım tekrar sağlıklı haber veririm dijital usta ok
Akşam yokdu data ama, öylen ben baktiğimda nilesatdaki kanallari açiyordu ama hodbrt için birşey diyemem saygilar gidenlerde fazlasi ile gelse ii olacak ama
937 nolu msj da belirttiğim gibi w6 3,19 ile action tf1 nt1 ve cineler açıktır:)
w6 data 3,19 yazılım ile ab3 ab4 xxl actıon tf1 nt1 cineler açıktır ii seyirler
arkadaslar gunaydın dun aksam 10 gıbı baktıgımda 3 19 ıle w3 te yayınlar yoktu dogrumudur acaba.bende yoktu cunku 12 ye kadar baktım gelmemıstı hala.
evet bendede yoktu ama w6 calışıyor sorunsuz
hayır hotbirdde açık
NSS6 uydusu hangi kanalları açıyor w3+w6 dan farkı ney
ben tşk ederim
arkadaslar w3 te durum nedır su an. yayınlar acıkmı acaba
hotbirtte nasıl açık olur hangi data ile
cihaza yuklenen ***ler ile acık sanırım absat biss ***le
evet arkadaşlar next 2000 cıyazlarda en son yazılımda y6 çalıştırıyor bilginize ayrıntıyı ustalar verir:common001:
yok müslüm abi ben y6 yı inpax lada redlinelada kullanıyorum 2 sindede w6 data ile açık hotbirdde xxl xxl pl :)
müslüm abi bu 2000lerle ilgili bi açıklama yapsaydın derim hani ii olurdu ::D:D:D
eğer nextlerle çalışırsa bu y6 lar bence kalite yüksek olur müslüm abi hemde çok ii kalite zaten nexi tartışmaya gerek yok ben 2500 dpcı plusu 8 seneden beri kullanıyorum tıkır tıkır hale hemde seri makinalar inşallah olur abiii
w6 data bende gitti