Bu sezon Fenerbahçe forması ile gösterdiği performans eleştiri konusu olan Alex de Souza'ya, ülkesi Brezilya'dan destek geldi. Palmeiras'ın başarılı oyuncusu Kleber, "Alex benim idolum. Onun attığı adımları dikkatle takip ediyorum" şeklinde konuştu.
23-02-2009, 23:31
sarıkanarya_41
Bir Soru Bir Cevap
Yönetim çelişkili açıklamalar yapıyor. Sizce Aragones seneye de F.Bahçe'de kalacak mı? İspanyol hocanın aslında çoktan gitmesi lazımdı. Onu tutan hayatının en iyi sözleşmesi ve F.Bahçe yönetiminin yaptığı hatayı resmileştirmekten kaçınması. Zaten geçen hafta yönetimin genç kanadı futbolculara el koydu. Aragones de bunları biliyor. Şu anda sadece prosedürler yerine getiriliyor. Alex ve Roberto Carlos ile sözleşme uzatılarak Aragones'e zaten önümüzdeki yıl çalışılmayacağının mesajı verildi. Aragones şampiyon da yapsa, kupayı da alsa sezon sonunda yolcu. GÜRCAN BİLGİÇ
23-02-2009, 23:31
sarıkanarya_41
'Fenercell' için ilk adım
F.Bahçe, Avea ile birlikte hayata geçirmeyi düşündüğü 'Fenercell Projesi' için ilk startı veriyor. Bugün tarafların gerçekleştirileceği toplantıda, telekominikasyon alanında yapılacak işbirliği kamuoyuna duyurulacak.
24-02-2009, 19:37
sarıkanarya_41
Güiza kadro dışı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanyol spor gazetesi Marca, son dönemlerde eski sevgilisi ve eski karısıyla yaşanan tartışmalardan dolayı sıkça paparazzi basınının gündeminde kalan Daniel Güiza'nın, 28 Martta oynanacak İspanya-Türkiye maçının kadrosuna alınmayacağını ileri sürdü.
"Milli futbolcu, davranışlarının faturasını ödüyor" diye yazan Marca, "İspanya Milli Takımı'nın paparazzi programlarının bir konusu haline dönüşmesi federasyonda huzursuzluk yarattı" yorumunda bulundu. İspanya ile İngiltere'nin Sevilla'da oynadıkları hazırlık maçı öncesinde Güiza'nın, eski karısı Rocio'yu ve oğlunu otel odasına alması ve paparazzi basınının otel önünde beklemesinin ne teknik direktör Vicente Del Bosque ne de federasyon yöneticilerinin hoşuna gittiği belirtildi. İspanyol gazetesi, Del Bosque'nin Türkiye maçında Güiza'yı kadroya çağırmama kararını "hemen hemen aldığını" iddia ederken, Güiza'nın yerine Negredo, Joseba, Llorente veya Raul'un kadroya alınabileceği savunuldu.
İspanyol özel televizyonu Antena 3'te geçtiğimiz cuma günü yayınlanan bir paparazzi programına katılan Güiza'nın eski karısı Rocio, İspanya-İngiltere maçından önce, 10 Şubatta, İspanya'nın kamp yaptığı otele gittiğini ve Güiza'nın kendisi için kiraladığı suitte geceyi geçirip, burada futbolcu ile birlikte olduğunu söylemişti. Fenerbahçeli futbolcunun eski karısı Rocio Aranda ve eski sevgilisi Nuria Bermudez, televizyondaki programda Güiza'yı sert dille eleştirip, birlikte oldukları dönemlerde İspanyol futbolcunun sadık olmayıp, başka kadınlarla aldattığını söylemişlerdi.
24-02-2009, 19:38
sarıkanarya_41
Yıldırım derhal istifa etmeli"
Fenerbahçe Kulübü'nün mayıs ayında yapılacak olağan gelen kurulunda başkan adayı olduğunu açıklayan kongre ve divan kurulu üyesi Kemal Açıkgöz, başkan Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi gerektiğini savunarak, seçime kadar asbaşkan Ali Koç'un geçici başkanlık yapması önerisinde bulundu.
Açıkgöz, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin acil taze kana ihtiyacı olduğunu belirterek, ''Fenerbaçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım derhal istifa etmelidir ve seçime kadar Ali Koç geçici başkan olmalıdır. Fenerbahçe'nin acele taze kana ihtiyacı vardır. Başkan Aziz Yıldırım, şu anda Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Mayıs ayında yapılacak seçimde yönetim kurulunda futbolu bilen iyi bir kadro işbaşına gelmelidir'' diye konuştu.
Gerekirse, başkan adaylığını geri çekebileceğini ifade eden Açıkgöz, ''Ancak projelerim var ve bu nedenle yönetimde de bulunmak isterim. Aziz Yıldırım transferlerde çok yanlışlar yaptı ve büyük bir mali yükü kulübe getirdi. Bu nedenle bir an önce istifa etmesi Fenerbahçe için çok faydalı olacaktır'' şeklinde konuştu.
AA
24-02-2009, 19:38
sarıkanarya_41
Kanoute geliyor
Daniel Güiza'yı gözden çıkaran sarı-lacivertlililer, Sevilla'nın dünya çapındaki süper golcüsü için yeniden düğmeye bastı. İlk girişimler sevindirici.
Güle güle Okçu Sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile geçiren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, yeni sezonun takımını oluşturmak için şimdiden düğmeye bastı. Birçok ismi gözden çıkartan sarı-lacivertliler, süper bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Gönderilecekler listesinin başındaki ilk isim Daniel Güiza. Yönetim, gelecek sezon İspanyol futbolcuyla kesin olarak devam etmek istemiyor. Bu oyuncunun yerine en güçlü aday ise eski göz ağrısı Frederic Kanoute.
Bu kez daha sıcak İspanya kaynaklı haberlere göre Fenerbahçe, Fransa doğumlu Malili müslüman golcü için ilk girişimi gerçekleştirdi. Geçen sezon yüksek maliyeti nedeniyle son anda elden kaçan Kanoute'yle temas kurulup yıllık 4 milyon euro teklif edildiği, artık müslüman bir ülkede oynamak isteyen siyahi yıldızın buna sıcak baktığı belirtildi. Güiza'yı satarak kaynak yaratmak isteyen yönetimin, Sevilla'yı ise 7-8 milyon euro'ya iknaya çalışacağı öğrenildi.
24-02-2009, 19:39
sarıkanarya_41
Hakkını vermiş!
"Formamın hakkını veriyorum. 4 yıl sonra 5 senelik daha imza atarım".
Yoluna girecek
F.Bahçe'nin İspanyol futbolcusu Güiza, Cervantes Enstitüsü'nün "Spor Buluşmaları" konulu söyleşisine katıldı ve ilginç açıklamalar yaptı. İspanyol forvet, F.Bahçe formasının hakkını verdiğini ve çok çalıştığını dile getirip, "4 yılımı bitirdikten sonra umarım her şey yolunda girer ve ben 5 senelik daha imza atarım" ifadesini kullandı.
Tek fark para
İspanya ile Türkiye arasında pek fark olmadığını dile getiren Güiza, "İki ülke arasındaki tek fark para" yorumunu yaptı. Okçu, "Türkiye'de en yüksek parayı kazanıyor olmak üzerinde baskı oluşturuyor mu?" şeklindeki soruya ise "Bu benim için problem değil. Kendimi şanslı görmüyorum ve bu yüzden daha fazla çalışıyorum" yanıtını verdi.
24-02-2009, 19:40
sarıkanarya_41
Güiza 3 milyon etmez
Okçu'nun fos olduğunu söyleyen eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp, Fener'e Van Basten tipi hocalar gelmesi gerektiğini söyledi.
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutluap, maraton.com.tr'ye yaptığı açıklamada, takımdaki kötü gidişe değindi. "Yara varsa kesip atmak lazım" diyen Kutlualp, "Güiza'ya verilen paranın çok olduğunu, bu futbolcunun 3 milyon euro'ya bile satılamayacağını iddia etti.
Carlos'un transferinin de yanlış olduğunu savunan Kutlualp, "Kulüpte büyük bir savurganlık var. Fenerbahçe bütçesinin hazmedemeyeceği harcamalar var. Aragones ise Fenerbahçe'nin aradığı hoca değil. Takımın başına Van Basten gibi çalıştırıcılar getirilmeli" açıklamasını yaptı.
24-02-2009, 19:40
sarıkanarya_41
'Suçlu bizleriz'
Carlos, kötü gidişi sadece Aragones'e fatura etmenin yanlış olacağını belirterek, "Sonuçta sahada mücadele veren bizleriz" diye konuştu. Ligde her takımın puan kaybettiğini sözlerine ekleyen sambacı, "Mücadeleye devam" dedi.
24-02-2009, 19:41
sarıkanarya_41
Dede'nin gölgesi!
Teknik kadroya dahil edilmesi düşünülen Özen, olası Aragones operasyonunda sezonun sonuna kadar takımın başında olacak.
Yetkilerine tırpan
Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Aragones'in yetkilerini tırpanlamak ve denetim altına almak için 'Önder Özen' formülü geliştirmeye hazırlanıyor. Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, halen futbolcu izleme ve rakip takımları analiz etmekle görevli olan antrenör Önder Özen'in, Aragones'in yardımcı kadrosuna dahil edilmesi planlanıyor.
Tavsiyelerini dinle
Yönetimin Aragones'ten, Özen'in teknik bilgisinden yararlanmasını isteyeceği ve "Tavsiyeleri takım için değerli olabilir" diyeceği belirtiliyor. Futbolcularla köprü kurulması görevinin de verilmesi düşünülen Özen'in, muhtemel bir Aragones operasyonunda geçici olarak takımın başına geçmesi de gelecekle ilgili planlar arasında yer alıyor. Emre BOL