12344 H 27500 frekansında yayın yoktur boş yere uğraşmayın.
Printable View
12344 H 27500 frekansında yayın yoktur boş yere uğraşmayın.
ayrıca 10921 H 22000 frekansındaki spordigital 12721 H 22000 frekansına taşınmıştır.hd yayın yapmakta olup emu ile izlenemiyor...
arkadaşlar SD cihazlarla sinyal alamazsınız HD UYUMLU cihaz olması lazım simyal alsanızda server haricinde çözülmez saygılar...Alıntı:
[QUOTE=redfox;712557][B]Merhabalar...
Üsatadlar bendede bir gıcık Hiremco X 1 var ORF paketi sorunsuz açılıyor,Lakin şu avusturya-sat CW bölümünde yok Easy.Tv yeri var 00 ve 01 olarak 2 satırada aynı ***i girdim açamadım .Acaba deiğişik şekildemi girilecek bazı arkadaşlar D7 ile başlanan şekilde girmişler yalnız 00 diyelim 32 haneli 16 verilmiş ke.y anlayamadım.
Deneyen bilen 1 kişi yokmu acaba?Bir Spordigitali seğredelim dedik maç veriyor diye açamadık :) Şansımıza olmuyorsada artık bahtımıza ,yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa çok sevinirim.
MERHABA SİPOR DİGİTALIN FARKASI DEŞTİ YAYINDA HD OLDU HEDELİ MAKİNA VARSA TELEVİZONUDA HD SE İZLERSİN
selam arkadaslar bende vusolo2 var astara 19 kanallarini nasil izlerim yardimci olurmusunuz.
SELAM DEĞERLİ İNSANLAR BENDE NEXT YE NEXSTAR 7500 UYDU ALICISI VAR BU DAN İZLEYE BİLİRMİYİM ŞİFRESİNİ KIRABİLİRMİYİM
:rant::rockon::common001::bangin::smiles24::ranger::bath::clap2:::praying::praying::praying:
iyi paylaşım olmuş