Valla benim ev telefonu faturası bu gün itibarı ile elime geçti.Her hangi bir anormal bir durum yok.Her şey normal görünüyor.
Printable View
Valla benim ev telefonu faturası bu gün itibarı ile elime geçti.Her hangi bir anormal bir durum yok.Her şey normal görünüyor.
benimde geldim herhangi bir fazla fatura falan yokk bende hem deep freeze yüklü oldugu için daha çok konuştuğum için herhangi bir anormal durum algılamadım yaniii gerçektende konuşmak bedava imiş
programı veren arkadaşıma sonsuz teşekkürler...
arkadaşlar benim ADSL faturam geldi ve şok oldum sizin ADSL leriniz nasıl limitsizmi limitlimi eğer limitliyse sakın kullanmayın her ay 29.90 YTL gelen ADSL faturam bu ay 98.75 YTL geldi yani limiti 12gb aşmışım hiç internetten film veya oyun indiren birisi değilim ve bu fazla faturayı bu programla yaptığım 5-6 konuşma yüzünden olduğunu düşündüm ve hemen programı bilgisayardan kaldırdım benim gibi limitli ADSL aboneleri sakın kullanmasın bu programı sonra çok ağlarlar.
SAYGILAR
vala 10 gündür bende boyna konuşuyom hakımızda inşallah hayırlı olur ustalar
evet arkadaşlar telekomun sayfasına girin kotanızı aşıp aşmadığınızı oradan kontrol edebilirsiniz gün aşırı yenileniyor ben voip i kullandım almanyayı hemen hemen 2-3 günde bir en az 2 saat konuşuyordum kotayı aşmadım bu programıda deneyecegim zannetmiyorum kotayı zorlıyacagını
hayırr yok ole bişeyy
ben nerdeyse 1 aydan beri kullanıyorum hatta yurt dışını bile arıyorum helede şehirler arası çok kunuşuyurmm hatta ve hatta bilgisayarımda deep freeze oldugu içinde daha fazla konuşuyorum 1 aydan beri kullanıyorum şimdi adsl limitine baktım 1.9 gb olmuşş hemde bu gün 22 aralık yanı anlayın artıkk
bence greensat kardeşimizin bilgisayarına bir virüs sızmış olabilir veya onun gibi birşey olabilir benim çevremdeki bir çok arkaşımında öyle oluyorr bilginize
ayrıca bunu önlemek için bilgisayarı kapattığınızda adsl modminizide kapatmanız sizin için daha güvenli olacak tır
saygılar..
arkadaşım kota program ı kullansan ne olur bu program canavar gibi kota bırakmıyor ki konuşurkende bir iki defa dikkatimi çekmişti ama önemsememiştim ADSL modemdeki WAN IP ışığı çıldırmış gibi yanıp sönüyordu ama konuşmadığım zaman modem deki WAN IP gayet normaldi.Alıntı:
SAYGILAR
arkadaşım ben 2 senedir ADSL kullanıyorum limitili ve bu güne kadar gelen bütün faturalarım 30 YTL yi hiç geçmedi ama bu programla 5-6 konuşma yaptıktan sonra geçmiş döneme ait faturamı ödemeye gittiğim de aralık ayına ait faturamında olduğu ve tutarının da 98.75 YTL olduğunu ve kotayı 12gb aştığımı söylediler ben internetten film indirmem oyun indirmem şarkı indirmem peki o zaman bu 12gb fazlalık neden kaynaklanıyor virus diyorsun ama nasıl bir virüstür bu bende 12 gb lık bir fazlalaık yaptırıyor artı bende en güncel haliyle KASPERSKY 6.0 antvirüs programı yüklü ve her gün internetten de güncelleme yapıyorum bende ki ADSL limitli sizdeki limitsizmi ?Alıntı:
SAYGILAR