arkadaşlar...polonya şifreli yayın paketlerinin yayın akışlarına hayranım...:8[1]:
Printable View
arkadaşlar...polonya şifreli yayın paketlerinin yayın akışlarına hayranım...:8[1]:
slmlar bende sana katılıyorum gerçekten harika yayınlar sharing seyredebilir olduğu için tadını çıkartmak lazım malum bir zamanlar skylar,novalar öyleydi ama geçmişte kaldı o yüzden tadını çıkar arkadaşım.
arkadaşlar...hotbird uydusuna hollanda şifreli paketi gelsin isterim...:8[1]:
arkadaşlar öncelikle slmlar hotbird uydusundaki orance paket ocs max hd,ocs geant,ocs cıty hd,ocs choc paketini izleyen veya açan server varmı daha önceleri bir sene evvel bir kere açan server yakaladım ondan sonra görmedim bir daha
arkadaşım...hiremco zapper hd plus receiver makinamdaki kayıtlı 1500 kanallık iptv listesinde ocs city ve ocs choc kanalları internet sayesinde açık iptv üzerindeki kanalların pek çoğu çalışıyor makinamın üzerindeki wifi ağ güncellemesiyle netten indirim yaparak almanya,italya,fıransa,isveç,norveç,yunanistan,amerika,meksika,kuzey afrika,arap emirlikleri,uzakdoğu,avusturalya vesayire dünya üzerindeki 5 kıtanın pek çok ülkelerin çeşitli genel yayın ve tematik yayınlarını beleş şekilde seyredebiliyorum...:)Alıntı:
mavişehirli ben hotbird uydusundaki şifreli paketten bahsettim. ip tv olarak değil onu bende biliyorum. paylaşımda server açıyormu bir sene önce açıyordu ama şimdilerde açıyormu onu merak ettim.ilgine genede teşekkürler.
arkadaşlar...hotbird uydusuna ispanya ve portekiz şifreli paketleri keşke geleydi zira kaliteli kanalları varmış iptv üzerinden seyrederim...:warn:
Cakir33 dediğin kanallar server üzerinden açılmıyor ben youcam server kullanıyorum ama dediğin kanalları hiç açamadım.Sadece ipv olarak açabildim.Uydu alıcının markası nedir?
ip tv olayı stabil değil bana göre. o yüzden fazla bağlanmamak lazım bu ip tv olayına. bir zamanlar bende mag250 ile seyrediyordum ama stabil değil.
lefkeli arkadaşım ben açtım hemde free serverle o zamanlar ama kart sayısı 250den fazlaydı çok stabil değildi ama donma fazla olduğundan randuman alamadım.ama şimdilerde
maalasef yok kart sayıları aza düştü free serverde en azından stabil olarak çalışıyor bunada şükür diyelim.