Şimdilik çalışır taaki Twitch deki yayının tokeni değişinceye kadar. Aslında o yayını boot edebilsek sürekli çalışan bi link elde edebiliriz.. Ya da bi server sunucu köprü link sayesinde yapılabilir. Uğraşmak lazım.
Şimdilik çalışır taaki Twitch deki yayının tokeni değişinceye kadar. Aslında o yayını boot edebilsek sürekli çalışan bi link elde edebiliriz.. Ya da bi server sunucu köprü link sayesinde yapılabilir. Uğraşmak lazım.
Malesef her iki linkide denedim ben calıştıramadım.
Bu ısrarcılık niye? Bırakın adamlar izlensin istemiyorlarsa uğraşmaya değmez... MİLLET KENDİ KANALIM İZLENSİN DİYE UĞRAŞIR, REYTİNĞ + KANALA REKLAM ALAYIM HOST SUNUCU MASRAFLARIM ÇIKSIN DİYE UĞRAŞMASI GEREKİRKEN, KENDİLERİ ÇALSIN KENDİLERİ OYNASINLAR, BİR SÜRÜ UYDU VE İP FREE VE ÜCRETLİ KIRILMIŞ PANELLER VARKEN, HİÇ BİRİNDE BU KANAL YOK...SERVERCILER CİDDİYE BİLE ALMIYOR BU KANALLARI..
hayırdır dostun rahatsizligin kime sanane millet izler izlemez sanami soracaklar senin izledigin çakma kanal olduğu için sunucu kolay oluyor orjinal kanal olduğu için senbi yayınlarına bak nedemek istediğimizi anlarsın
teşekkürler..
Uslubuna dikkat et akıllı ol yaşınbaşın kaç? Ağır konuşurum altından kalkamazsın AKILLI OL AKLINI ALIRIM , yırtık dondan çıkar gibi lafa sen dalış yaptın, seni tanımam etmem şahsına ait bir şey demedim yayıncı kuruluşun izlemesinler diye yaptığı mücadeleye değindim...Alıntı:
3 günlük dünya olur olmadık şeylerle kalp kırmaya değmez arkadaşlar sakin olunuz hayırlı bereketli cumalar dilerim cümleten ..