Alıntı:
Tebdirli olmak lazım arkadaşım böyle birşey var olabilir neden olmasınBilgisayarınız tehlike altında derken internete girdiginiz zaman uyarı alabilirsiniz ve bilgisayarınız çalışmayabilir
Printable View
microsoftun sitesinden kontrol edilebiliyor.ben kontrol ettim.korsan olmadığı ortaya çıktı.:)isteyene link verilir
Serkan YILMAZ arkadaşım uyarın için teşekkür ederim.
Pencere 77 yazılımınız korsan değilmiş gözünüz aydın diyorum. Peki korsan olsa idi acaba ne olurdu,bilgisayarın kilitlenme gibi bir ihtimali olabilir mi,yoksa korsan olduğunu öğrenir ama bilgisayar çalışmaya devam edebilir mi
Alıntı:
bu sorunu cevaplamak için korsan yazılım kullanmak gerek.ve microsooftun korsan yazılım olup olmadığını kontrol ettiği web sayfasında bir tık layıp sonucu görmek:wave:
senin ki korsan değildir heralde
Arkadaslar ben bir program buldum dün verilen talimata göre yükledim ve xp lisanslı hale geldi upload edip buradan verecektim simdi yasaktır falan diye upload etmedim.Yönetici arkadaslardan izin çıkarsa upload edip linki buradan verebilirim.
Sagol dostum ben zaten baska bi forumdan aldıgım için kafama göre koyup forumu tehlikeye atacak bişey yapmak istemedim.Selametle
bunun bir çaresi yokmu?