konular birleştirilmiştir. tek konudan devam edelim arkadşlar.
konular birleştirilmiştir. tek konudan devam edelim arkadşlar.
GoldMaster 80800CI 4 ay önce aldım aldığıma daha sonra pişman oldun cünki ben uydu meraklısı biriyim cok uydu değiştirdim uydudada özellik arıyorum bu sebeble bu uyduyu aldım fakat beklediğim gibi çıkmadı ekran bölmeden başka bir özelliği yok hatta bu na verdiğim paranın 4/1 fiyata daha fazla özellik te cihaz alabilirdim firmanın ekleyeceği özellikler sayesinde umarım bu açık kapanır daha da eksşkleri çok bu yazıyı buraya yazmamın sebebi mutlaka GoldMaster yetkililerinin böyle form incelediklerini düşünüdüğümden şikayetlerimizi bilsinler istiyorum.zalim ve zalim gibi bizlere yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum bizlere yardımcı oluyorlar anın da gelişmelerden haberdar ediyorlar
ınsallah dostum sesınız gıderde adamlar bı calısmayapmaya baslarlar yazılımdakı eksıkler hakkında
EN BÜYÜK SUPERSATFORUM ÇALAIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM
Yazılımlar süper ve tabiki sizlerde süpersiniz.Yazılımda emeği geçenlere teşekkürler.
emeği geçen herkese teşekkürler
Söyleyecek bişey bulamıyorum. Tek kelimeyle "Büyüksünüz"! teşekkür ederim, saygılarımla....
Söylenecek tek bir söz var. O'da Büyüksünüz! GM kullanıcıları sizlere minnettar kalacaktır. Sonsuz teşekkürler, saygılarımla...
arkadaşlar saygılar bende sat 80800cı modeli var fakat günceleyemedim nasıl oluyor orda yazılanları yaptım o frekanstaki bir tv üzerine geldim mavi tuşa bastım hiç bir hareket olmadı bu uydudan güncelenmiyormu:smiles24:
Arkadaşım, az önce bir yakınımın 80800 ci cihazına bu yazılımı attım. hotbird uydusunda 10873 v 27500 frekansındaki france4 veya france5 üzerinde iken maviF4 tuşuna bastım 2 sn. bekledim, evet-exit işlemlerini yaptım. işlem tamam, sorunyok. tps auto olmuş. emeği geçenlere teşekkür ediyorum.