bence hiç ama hiç olmamalı çünkü devlet bundan onceki zamanlarında daha iyidiiiiiiiiiii
Printable View
bence hiç ama hiç olmamalı çünkü devlet bundan onceki zamanlarında daha iyidiiiiiiiiiii
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası 'nda cumhurbaşkanlığı olma şartlarını haiz olan herkes cumhurbaşkanı olabilir .. yok şu şunu demiş -yok bu bunu demiş.. dersek , yakın geçmişte kimlerin hangi konularda neler söylediği ortaya çıkarılırsa ve kriter , " insanların konuştukları ise " cumhurbaşkanı olacak kimse bulamayacağız demektir.
kimilerinin sayın başbakanın eşinin başı kapalı olmasını engel olarak ileri sürmesini ise ,tıpkı irandaki gibi özel yaşama ve kişi haklarına müdahale olarak görüyorum.. eğer iran -küba -kuzey kore - uganda -etiyopya -sudan gibi üçüncü dünya ülkesi olmak ve içe kapanmak istiyorsak , şu başörtü-türban olayını bir şekilde çözmeliyiz. avrupa birliği üyesi olmaya aday bir ülkeye yakışmıyor.
biz kendi içimizde bu tip kısır çekişmelerle boğuşmaya devam edersek , bazılarının iddia ettiği gibi " avrupa birliği bizi oyalıyor ,almayacak değil.. biz bu görüntümüzle avrupa birliğine girmeye layık bir ülke olamayacağız "
arkadaşlar kim olsun iyi güzel soru bence makamı kople kaldırılmalı türkiyede cuhurbaşkanlığı kaldırılmalı diye düşünüyorum
çok meraklısın ab üyeliğine bakıyorum, sıkışınca yok avrupalı olamadık yok insan hakları böyle şeylerin arkasına sığınarak kendinizi kandırmayın onlar değilmiydi Hz Muhammed'e hakaret eden şerefsizleer, M.Kemal ATATÜRK'e hakaret edenler sen onları savunmaya devam et bu ülke kimin umrunda sonra türban takacak ülke bulamazsın. Tam Bağımsız Türkiye
ankette evet - hayır ve karamsızım seçenkleri bulunuyor. her türlü seçime saygılı olun.
henüz olmasın daha yapılacak çok şey var.Tayip başkanlıktan çekilirse AKP nin yarı yarıya oy potansiyeli düşer.Bunu dedemde biliyor.Onların yapmak istedikleri iki şey var.Biri tek parti olarak iktidara gelmek. diğeri Tayibin cumhur başkanı olması . en azından istedikleri şimdilik bu .Ama yapacakları şey uyumlu birini kendilerinden birini bir kuklayı oraya oturtmak sonrada iktidarda tek olup dönemin sonlarına doğru cumhur başkalığından istifa ettirip yerine tayibi oturtmak pilan bu tahmin ediyorumki eğer işler güzel giderse halkımızında buna ses çıkaracağını zannetmiyorum . NASIL HÜKÜM GİYMİŞ BİRİNİ İSTEYE İSTEYE BAŞBAKAN YAPTIYSAK CUMHURBAŞKANIDA YAPARIZ YETERKİ ÜLKE BİRAZ DÜZELSİN
benim senin yazdıklarınla işim olmaz ben sadece burdaki ortamı germemeye ve aranızda tartışmanızı engellemeye çalışır ben bu konuda tercihimi yapıp mesajımı yazdım. ondan sonra benim burda bu konuya bir yorumu olmuşmu bak. ben burda kuralları uygularım düzeni sağlamaya çalışırım.