Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burdan cihazına uygun emu yazılımını at buda yükleme loaderi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirsiniz
2500x dpcı plus yazılım attıkdan sonra cihazın ön panelinde e 330 yazıyor açılmıyor.daha önce boyle bi sorun yasayan varmı varsa sonucu paylasalım lütfen
Selamlar !
Next YE 8000XCAM cihaza bood loder ve boot 1,3 yazılımını arıyorum. Nerede bulabilirim.
Saygı ve Sevgilerimle.
selam arkadaşlar bende next star 5500fta(xp)var ilk aldıgımda tpsleri açıyordu şimdi açmıyor yeni keyleri de attım ama açmıyor ne yapmam lazım outo yazılım çöktü mü?
arkadaşım şu an izlenmiyor tps kanalları
Selam,
En son *** file ile 16E Digitalb aciliyor yaziyor ama saten kanallar CONAX sifreli.
-16E DigitAlb Constant Dw Keyler OK diyor.
Yukledim ama acilmadi.
Belki yeni yazilim de lazim?
Saygilarimla
hangi modelinde açılmadı arkadaşım bende 16 e ye bakan çanağım olmadığı için deneyemiyorum..
Selam,Alıntı:
TP 11449H - 27500 olan kanallar aciliyor ama DigiAlb 11092V - 32000 olan kanallar acilmiyor.
Ikisi Conax sifreli gosukyor.
kanarlar burda:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sorun yok sonra tekrar bakarim.
Komple sifirdan kurarim.
Cihaz NEXT 8000XCAM
Saygilarimla
ozaman onların paketleri ayrı olabilir mi aynıysa açabilir herhalde sizin dediğiniz paket açılıyo bi bakarsanız hem burdaki diğer üyelere sizin sayenizde bilgi vermiş oluruz
benim cihazım next 2005 dcı hangi yazılımı atayım lütfen yardım edin serdrej