strem menüye döneceğiz böle giderse bencede iyi olacak
Printable View
strem menüye döneceğiz böle giderse bencede iyi olacak
bende çok pişmanım sunny aldığıma böyle giderse herhalde artık çöpe atacaz.bir işe yaramıyor baksanıza...
c board ile değiştirelim bence aslında sunny den başka ilk yazılım gönderen başka bir firma yok
sunny yeni cıkardığı 10051 lerede destek vermiyor acaba korde bi aksaklımı var
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bunlar yazılım değilmi ayrıca eleştirirken kendımize bakalım bu adamlar bunu satarken bıze yazılım desteği vereceğini soyledimi HAYIRRRR o zaman şikayet etmeyede hakkımız yok
sanırım bunda nextin sunny ve botech ile cihaz üretim ilişkisini kesmesinden önemli rol oynuyor diye düşünüyorum...
Selamlar. Arkadaşlar sunny cihaz alanlar özellikle 1030 dcisky alanlar çok güzel kazık yedi o zaman en pahhalı cihazdı. Atmaca elektronik sanırım hem sunny hem de next in sahibi. next in bazı modellerine de yazılım çıkarmamaya başladı. demekki bunlar bilinçli yapıyor. Bizler de bu iki markayı almayalım Atmaca elektroniği protesto edelim.
Adamlar sunny 1030 dcisky satarken 2010 yılına kadar sky modül ile çözeceğini taahhüt ettiği bazı xxx kanalları da kesti.
Sunny ve Atmaca elektroniğe bence email ile protesto mesajları gönderelim ve bu firmayı Sanayi Bakanlığı tüketici birimine de şikayet edelim. ben gönderdim kaç kere.
Saygılarımla.
Selam arkadaşım ben sunny e kaç tane email attım ama adamlar tenezül edip bir cevap bile vermediler. hem de 2010 yılına kadar bazı xxx kanalların izlenmesini sky modül ile taahhüt ettikleri halde.Alıntı:
Aslında adamların kasası doldu artık, uydu cihazları umurlarında değil demekki.
Ama ben şahsen sunny firmasına güvenim kalmadı sadece uydu alıcıları konusunda değil. Diğer sunny ürünlerini de görünce gözümde kararmış durumda.
Belki sunny bunları duyar ve yaptığı haksızlığı düzeltir. Koreden yazılım alamıyorsa mutlaka adamların parasını vermedikleri için yazılım alamyordur. yoksa adamlar niye yazılım göndermesin.
Saygılarımla.