avrupada 2 kupa aldık hatırlatırım hadi alında görelim...
arkadaşlar Türkiye içinde takım kavgası yapmayalım.Bugun Türkiye olarak hep beraber sevinmemiz lazım.Tebrikler Türkiye,tebrikler Fenerbahçe,Tebrikler tüm takım taraftarlarına...
kupaya kadar gideceğiz allahın izniylee......
bundan sonraki rakibi bekliyoruz....
biz şampiyonlar şampiyonluğuna talibiz 2 avans verdik sevilla değerlendiremediAlıntı:
volkan 3 penaltı çıkardı helal olsun hepsine .
EN BÜYÜK TEK BÜYÜK FENERBAHÇE.......:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :present: :tongue: :tongue:
Bir Fenerbahceli olarak cock cok mutluyum ama Turkiyemizede boyle ulusca bir dirilis lazimdi ben butun Turkiyeye hayirli olsun diyorum
Tebrikler FENERBAHÇE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kutluyorum bir GALATASARAY'lı olaraktan. Binlerce tebrikler FB. Susamıştık böyle başarılara. İlk golde ki amatörlüğe ve 3-1 olunca sinirimden tv izlemeyi bırakıp dışarı çıkmıştım. Türk Takımlarının yenilmesine dayanamıyorum. Tansiyonum yükseliyor sinirden. Neyse bu çok iyi oldu. Bugün sizin FB'li arkadaşlar sevinin istediğiniz kadar. Sevincinize ortağız.
Saygılar.
İnananlara vede inanmayanlara futbol dersi verdi,helal olsun Fenerbahçem
türkiyeme hayırlı uğurlu olsun allah doğrulardan,dürüstlerden yanadır. iki sene dir hak etmeden alınan kupaların acısını dışarıda türkiyem çekiyor.yoluna devam et FENERBAHÇEm.selamlar