Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Zico'yu bekliyorlar
F.BAHÇE yönetimi teknik adam konusunu düşünürken, futbolcular da bu seçimi dikkatle izliyor. Zico'nun kalması halinde bazı oyuncular F.Bahçe ile yollarını ayıracak. Bunların başında Önder, Kemal ve Selçuk gibi isimler geliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:39
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kombine seferberliği
KOMBİNE için eski hak sahiplerine tanınan süre dün akşam sona erdi. Yarından itibaren ise tüm kalan yerler için genel satış başlayacak. Sarı-lacivertli kulübün, izdiham ve olay çıkmaması, kombinelerin adil şekilde satılması için geniş önlemler alacağı belirtildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:39
sarıkanarya_41
Antalya'ya dönebilir
GEÇEN sezon güney ekibi Antalyaspor'dan alınan Ali Bilgin, eski takımına geri dönebilir. Bir yıllık özlemden sonra yeniden Süper Lig'e dönen Antalya'nın Fener'de fazla şans bulamayan Ali Bilgin için girişimde bulunacağı belirtiliyor. Ali ise durumun netleşmesini bekliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:40
sarıkanarya_41
Vagner Love Fener’i uçurur
Şen, sambacının Tuncay gibi tribünleri coşturacağını belirtip “Kanuote veya Shevchenko, kiminle oynarsa oynasın onu da coşturur” dedi... Ve daha birçok çarpıcı açıklama yaptı:
VAGNER LOVE İÇİN... VAGNER Love’ı çok beğeniyorum. Bunu da her zaman söylüyorum. Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe tribünlerini ayağa kaldırır. Çok gol atar. Fenerbahçe’yi önümüzdeki sezon sırtında taşır!.. Tuncay’dan sonra kaleye direkt koşan, hırslı, hızlı ve taraftarı ateşleyen futbolcu olarak bu eksiği kapar. Love’ı sarı-lacivertli forma içinde görmek, beni hem mutlu eder hem de heyecanlandırır. Love’ın yanında kim oynarsa oynasın, başarılı olur. Kanoute veya Shevchenko, hiç farketmez!.. Yanındaki partnerine her zaman katkı sağlayan bir yapısı olan Love, takım oyununa da yatkındır. Sadece kendisi için oynamaz... Süratli ve çabuk. Başarılı olur... MEHMET TOPUZ İÇİN... MEHMET Topuz iyi bir futbolcu. Ama ben 10 milyon euroları değil Topuz’a, hiçbir futbolcuya vermem!.. Futbol artık bir takım oyunudur. Bu devirde hiçbir futbolcu tek başına maç kazandıramaz. Futbolun takım oyunu olduğu bir yerde de Topuz’a 10 milyon euro verilmez. BREZİLYALILAR İÇİN... ZICO iyi bir insan. Fakat bu sezon Fenerbahçe ligde oynadığı maçtan çok gol yedi!.. Defansta ve kalede sorun olduğu kesin. Ama Zico herşeye rağmen kesinlikle şampiyon olmalıydı. Şimdi Zico gider mi kalır bilmem fakat giderse takımdaki Brezilyalılar’ın bundan olumsuz etkileneceğini düşünmek istemem. Fener’in futbolcusu profesyoneldir. Camiayı mutlu etmek için vardır. BELİRSİZLİK İÇİN... TARAFTARLAR transferde ve teknik direktör konusunda yihe bir belirsizlik olduğundan şikayet ediyor... Şimdi, iki sezon önce 2006 Dünya Kupası vardı. Bu sezon da 2008 Avrupa Şampiyonası var. İyi teknik direktörler ve futbolcular bu turnuvadaki durumlarına göre hareket edecekler. Dolayısıyla belirsizlik ne Fenerbahçe’nin ne Aziz Yıldırım’ın kabahati değil. Bu sorunu herkes yaşıyor. Fakat Fener bu kez sıkıntı yaşamaz!.. ROBERTO CARLOS İÇİN... ROBERTO Carlos çok ayıp etti. Sakatlığının tedavisi için Brezilya’ya gitmek istemesi hataydı. Burada kalacak, takıma destek olacaktı. Belki de onun etkisi, tecrübesi ve havası takımı şampiyon yapacaktı. Ayrıca Türkiye’deki spor doktorları ve hastanelerinin dünyadakilerden eksiği yok!.. Carlos’tan soğudum! Artık ondan yana çok az umudum kaldı!.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:41
sarıkanarya_41
Fenerbahce’ye Topuz müjdesi
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mehmet ve Gökhan’ın gönderilmesi yönünde sarı-kırmızılı yönetime rapor verdiğini açıkladı
KAYSERİSPOR Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mehmet Topuz’un satılmasından yana olduğunu söyledi. Kafkas, Efsane FOTOSPOR’a yaptığı açıklamada, “Geride kalan sezon içerisinde Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’dan istediğim verimi aldığım söylenemez. Çünkü futbolcuların sözleşmesi olmasına rağmen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’tan gelen teklifler yüzünden akılları karıştı. Ben ne kadar tutmak istesem de, bu çocukların aklından İstanbul çıkmayacaktır. İkisi de satılırsa gelecek parayla yeni bir ekip kurabiliriz. Mehmet ve Gökhan çok yetenekli. Gitmelerini istemem ancak yapabilecek birşey yok” açıklamasını yaptı. KAFKAS sözlerini şöyle sürdürdü: “Yönetime bir rapor sundum ve söylediklerimi aynen yazdım. Gittikleri taktirde Gökhan’ın da Mehmet’in de gittikleri takımda çok başarılı olacaklarından eminim.” Bu arada Fenerbahçe yönetiminin de Kafkas’ın verdiği rapor doğrultusunda yeni bir hamle daha yaptığı ve Kayserispor yönetimi ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Kanarya’nın, yıldız futbolcunun işini bitirmek üzere olduğu söyleniyor. l Ruşen GÜVEN Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:42
sarıkanarya_41
İç transferdeİç belirsizlik var
FENERBAHÇE yönetiminin sözleşmesi biten futbolcularla henüz masaya oturmaması sarı-lacivertli takımda sıkıntıya yolaçıyor. Semih, Önder Turacı ve Serdar Kulbilge ile prensipte anlaşılmasına rağmen imzalar atılmadı... ÖZELLİKLE Semih’in henüz imza atmaması nedeniyle stres yaşadığı bildirildi. Milli Takım’a giden ve Fatih Terim’in gözbebeği haline gelen Semih Şentürk’ün sarı-lacivertli yöneticilerden an azından telefon beklediği ortaya çıktı.
19-05-2008, 12:42
sarıkanarya_41
Yönetim ne derse olur!
KANARYA’NIN başarılı savunmacısı Lugano, yönetimin kararına saygılı olduğunu dile getirdi. Lugano, “Avrupa kulüplerinden bazılarının beni istediğini duydum ancak sözleşmem hala devam ediyor” açıklamasını yaptı. LUGANO Fenerbahçe’de kalmak istediğini de dile getirip, “İstanbul’da mutluyum. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda yönetimin vereceği karara da saygılıyım. Tedavim devam ediyor. Sakatlıktan kurtuldum” diye konuştu.
19-05-2008, 12:43
sarıkanarya_41
V.Manisa bekleniyor
SARI-LACİVERTLİ yönetim Burak Yılmaz için Vestel Manisaspor’un yanıt vermesini bekliyor. Vestel’den şu ana kadar Burak ile ilgili bir cevap gelmezken, Fenerbahçe’nin teklifini bugün bir kez daha yineleceği ileri sürülüyor. BU arada Burak Yılmaz, Fenerbahçe’nin kendisini istemesinin büyük onur olduğunu dile getirip, İstanbul’a gelmek için gün saydığını açıkladı. Burak, “Umarım iki kulüp en kısa zamanda anlaşır. Beklemedeyim” dedi.
19-05-2008, 12:43
sarıkanarya_41
Maldonado’nun içi çok rahat!..
DEVRE arasında transfer edilen ancak bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Maldonado’nun takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, Şilili futbolcu eleştirilerin çok haksız olduğunu dile getirdi.