Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu sezon takım kaptanlığı görevini üstlenen Ümit Karan, Galatasaray'a kaptan olmanın zor bir görev olduğunu söyledi. Kaptanlık görevinin ciddi bir sorumluluk gerektirdiğini kaydeden golcü futbolcu, "Ama her zorluğun da bir kolay tarafı yok değil. Neden derseniz, takımımızda yurt dışından gelen oyuncularımızın çoğu kendi milli takımlarında kaptan. Ayrıca genç arkadaşlarımız da çok saygılı" dedi.
21-01-2009, 13:31
sarıkanarya_41
Canaydın, Polat'a savaş açtı
Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın, şu anki başkan Adnan Polat'a karşı muhalefet fitilini ateşledi. Canaydın'ın, Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Turgay Kıran ile gizlice bir araya gelerek Adnan Polat karşıtı hareketin startını verdiği iddia edildi.
Bayrak açtı
Etiler'de Canaydın önderliğinde buluşan Dürüst, Öztürk ve Kıran, başkana karşı birlikte hareket etme kararı aldı.
Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın kendi döneminde ikinci başkanlık görevini üstlenen ve bir dönem "Varisim" dediği Adnan Polat'ın karşısına geçti. Sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz mart ayında yapılan kongrede aday olmayan Özhan Canaydın'ın, başkan Polat'ın son dönemdeki tutumundan memnun olmadığı ve özellikle de basın toplantısında Aslantepe'de yapılan stat projesiyle ilgili kendisine teşekkür etmemesine içerleyerek, muhalefet bayrağını açtığı öğrenildi.
Gizli buluştular
DHA'nın haberine göre Canaydın Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Turgay Kıran ve camianın ileri gelen birkaç ismiyle Etiler'de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Görüşmeyi gizli kılmak amacıyla Galatasaraylılar Cemiyeti'nin dışında buluşan muhalif hareketi, Canaydın'ın organize ettiği ve hepsi lise kökenli olan eski yöneticilerin Adnan Polat'a karşı toplu hareket etme kararı aldığı belirtildi.
Dürüst geri çevirdi
Yemekte, Ali Dürüst'ün başkanlığında hareket edilmesi görüşünün ortaya atıldığı ancak Dürüst'ün "Benim şimdilik planlarımda Galatasaray'a başkan olmak gibi bir düşüncem yok" diyerek teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Dürüst'ün bu tutumu sonrasında Canaydın'ın, Dürüst ile genç liselilerin desteğini alan Adnan Öztürk'ü birleştirmeye çalıştığı öğrenildi. Muhaliflerin, önümüzdeki günlerde de bulaşacağı bildirildi.
21-01-2009, 13:31
sarıkanarya_41
Şımarık değilim
"Genç olmam nedeniyle yaptığım her şey farklı yerlere çekiliyor Kendi takım arkadaşımı uyarmam bile eleştiri konusu olabiliyor".
Sinmem bekleniyor G.Saray ve Milli Takım'daki performansıyla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine takan Arda Turan, yanlış anlaşılmaktan yakındı... Galatasaray dergisine konuşan genç futbolcu, "Bunun altında yatan şey yaşımın küçük olması. 21 yaşında biri kahkaha atıyorsa ya da hakeme haklı bir itirazda bulunuyorsa şımarık olarak algılanıyor. Takım arkadaşıma bir şey söylediğimde bile yanlış yorumlanıyor, benden hep sinmem bekleniyor" ifadelerini kullandı.
Gece dışarı çıkmam UEFA Kupası'nı kazanan kadrodan "kahramanlarım" diye söz eden Arda, şöyle devam etti: "Onlardan çok etkilendim. O dönem top toplamak için tüm maçlara gitmek isterdim. En az tribündeki taraftar kadar Galatasaraylıyım. Özel hayatıma dikkat ederim. Genelde geceleri dışarı çıkmam. Ama izinli günümde gezmek benim de hakkım. O zaman da gerekli kişiler bundan haberdardır. Hakkımda çıkan haberlerden etkilenmem ama başkaları etkileniyor."
21-01-2009, 13:32
sarıkanarya_41
Servet imzalıyor
Sezgin: Servet ile aramızda hiçbir sorun yok. Bir iki gün içinde anlaşmamızı resmiyete dökeceğiz.
Mutlu sonla bitti
Sözleşme uzatıp uzatmayacağı merak konusu olan Servet Çetin, Galatasaray ile anlaştı. Konuyla ilgili Radyospor'un sorularını yanıtlayan Adnan Sezgin, "Servet ile aramızda sorun yok. Bir iki gün içinde Servet'in sözleşmesi resmen uzatılacak. Bu konuda artık spekülasyon üretilmesin" dedi.
Zaten anlaşmıştık
Tecrübeli futbolcunun menajeri Mithat Halis ise şu açıklamayı yaptı: "Biz Galatasaray yönetimiyle yaklaşık 4-5 ay önce anlaşmaya vardık. Basında Servet'in Galatasaray'dan ayrılacağına ya da sözleşme uzatmayacağına ilişkin bir hava yaratılıyor. Bunu anlamış değilim."
sarıkanarya_41
Şımarık değilim
"Genç olmam nedeniyle yaptığım her şey farklı yerlere çekiliyor Kendi takım arkadaşımı uyarmam bile eleştiri konusu olabiliyor".
Sinmem bekleniyor G.Saray ve Milli Takım'daki performansıyla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine takan Arda Turan, yanlış anlaşılmaktan yakındı... Galatasaray dergisine konuşan genç futbolcu, "Bunun altında yatan şey yaşımın küçük olması. 21 yaşında biri kahkaha atıyorsa ya da hakeme haklı bir itirazda bulunuyorsa şımarık olarak algılanıyor. Takım arkadaşıma bir şey söylediğimde bile yanlış yorumlanıyor, benden hep sinmem bekleniyor" ifadelerini kullandı.
Gece dışarı çıkmam UEFA Kupası'nı kazanan kadrodan "kahramanlarım" diye söz eden Arda, şöyle devam etti: "Onlardan çok etkilendim. O dönem top toplamak için tüm maçlara gitmek isterdim. En az tribündeki taraftar kadar Galatasaraylıyım. Özel hayatıma dikkat ederim. Genelde geceleri dışarı çıkmam. Ama izinli günümde gezmek benim de hakkım. O zaman da gerekli kişiler bundan haberdardır. Hakkımda çıkan haberlerden etkilenmem ama başkaları etkileniyor."
sarıkanarya_41
Gelmeyi çok isterim
"Galatasaray beni istiyor. Her Türk gibi ben de Türkiye'de oynamayı isterim".
Fotomaç yazdı
İtalyanların "Yeni Zlatan" dedikleri Sinan Ayrancı, Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiğini doğruladı. Galatasaray'ın Sinan'a telip olduğunu Türkiye'de sadece spor basınının 1 numarası Fotomaç yazarken, 1.90'lık oyuncu konuyla ilgili, "Galatasaray peşimde. Her Türk gibi ben de Türkiye'yi isterim" dedi.
Pivot santrfor
İsveç'in Brommapojkarna takımında forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, özellikleriyle ilgili, "Pivot santrforum. Yani topu saklayan, hava toplarına hakim ve teknik bir oyuncuyum" dedi. Sinan, İbrahimoviç'e benzetilmesiyle ilgili olarak ise "Ben Sinan'ım o ise İnter'de oynayan bir yıldız. Böyle bir iddiam yok" açıklamasını yaptı.
sarıkanarya_41
Sivasspor için özel önlem
Önce ligde, ardından da kupada üst üste iki maçını Sivasspor ile oynayacak Galatasaray, lider için özel hazırlıklar yapıyor... Özellikle Sivas'taki lig randevusunda rakibinin yanı sıra hava ve saha koşulları ile de mücadele edecek olmanın tedirginliği yaşanıyor.
Maçın soğuk hava ve buzlu zeminde oynanma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle bu duruma şimdiden hazırlanmaya çalışan sarıkırmızılı ekip, Sivas'a özel kramponlarla gidecek. Teknik heyetin üzerinde durduğu bir diğer konu da rakibin formda yıldızları...
21-01-2009, 13:33
sarıkanarya_41
Sıra Hakan Balta'da
Cimbom, başarılı oyuncunun sözleşmesini üç yıl uzatacak.
Servet ile anlaşan Galatasaray, Hakan Balta ile de sözleşme yenileyecek. Daha önce Lokomotif Moskova'nın isteği oyuncuyu elinden kaçırmak istemeyen sarı-kırmızılılar, Hakan'ın 2010'da bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatmayı planlıyor. Başarılı oyuncu ile aralarında bir problem olmadığını belirten Haldun Üstünel, "Servet ile aynı gün imza attırabiliriz" dedi.
sarıkanarya_41
30 günde devri alem
Sarı-kırmızılılar bir ay içinde üç kulvarda 9 maç yapacak.
Türkiye'nin üç kulvarda birden mücadele eden tek takımı olan Galatasaray'ı zorlu bir periyot bekliyor. Lige verilen aranın ardından Antalya'da kısa bir kamp dönemi geçiren sarıkırmızılı ekip, bir ay içinde Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda 9 zorlu maça çıkacak. Bu süre içinde 3'ü Sivas, 2'si Bordeaux ile 5 önemli maç yapacak olan Cimbom'un gidişatı da bir nevi şekillenmiş olacak.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Kewell'ın aklı Milli Takım'da
Harry Kewell menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada, Avustralya'yı 2010 Dünya Kupası Finalleri'ne taşımayı amaçladığını söyledi. The World Game'e konuşan Mandic, "Son Dünya Kupası Kewell'ın kariyerinde çok önemli bir yerde. Onun için Dünya Kupası yarım kalmış bir iş. Avustralya'yı finale taşımak hayaliyle yanıp tutuşuyor" diye konuştu.