hiç birine acımıyorum.hepsi sopalık.bunlar resmen hırsızlık yapıyorlar senin benim paramı almak istiyorlar
Printable View
hiç birine acımıyorum.hepsi sopalık.bunlar resmen hırsızlık yapıyorlar senin benim paramı almak istiyorlar
Agziniza saglik çok guzel ozetlemissiniz Once kendiizi o isçilerin yerine koyalim biraz dusununelim lutfenAlıntı:
Herkes asgari ucret alirsa ulkemiz gulluk gulustanlik olacak gibi bir hava sezinledim ben hukumeti destek veren arkadaslarin yazilarindan Hiç bir insan kazanilmis haklarindan vazgeçmek istemez ben o isçilerin verdigi mucadeleyi gonulden desteliyorum
[QUOTE=veyselbakan;453535]cabbari ustam bu insanlar bu maaşı silah zoru ile almadılarki bende diyorum şurada haklarını arayan insanların yarısı kadarını bizlerde çıkıp bağırsaydık bu adamların aldığı maaşı asgari ücretle kıyaslamazdık ustam herşeye zam gelirken asgari ücrete gelen komik fark zorumuza gitmiyor sineye çekiyoruzda neden bu adamlar 12ay boyunca bakın zam demiyorum 12 ay boyunca iş istiyor diye bu kadar adamları eleştiriyoruz o tekel işçilerini tv de eleştiren adamlarada yazıklar olsun diyorum orada aldıkları maaşları asgari ücretle sefalet içinde yaşadıklarını anlatmıyorlarda çıkıp ekmeği için taşoranlaşmaya köleleşmeye karşı direnen işçi arkadaşlarını sadece gündem yaratmak için karalayıp kötülüyorlar o arkadaşlara sesleniyorum hükümetin sözcülüğüne soyunup yalakalık yapacağınıza işçi kardeşlerinize sahip çıkarak bizler artık bu memlekette insan gibi yaşamak istiyoruz verdiğiniz asgari ücretle karnımız doymuyor artık açlık sınırının bile altına düştük şu canım memlekette insan gibi yaşamak bizimde hakkımız değilmi diye bağırsanız emin olun daha çok gündem yaratırsınız tüm arkadaşlarıma saygılar![/QUOTE butun yazilarinizin altine bir imzada ben atiyorum agziniza saglik
bu devlete çok kızıyorum ya birilerinden alıyor birilerinden almıyor adamlar zam zam zamla canımızı okudular herşeyin en pahalısı bizde ama milletvekillerinin aldıklarına baktığın zaman onlar 8 yıldır alıyor mantığı anlar inanan helal olsun mantığını anlamak zor yada akp li belediyelerin borclarına baktığın zaman adamlar iş yaptı oluyor izmirli kendi yağınla kavruluyor bu belediye birşey yapmıyor oluyor tekel işçileri öyleymiş böyleymiş gecenlerde madenlerde ölen işçilerin patronları kimin himayesinde selde tırların icinde ölenlerin patronları kim gemi onarım dersanelerinde ölen işçilerin patronları kim çalışma koşulları kötülüğü mahkeme karaıyla onaylanan ama yinede çalıştırılan dersaneler kimin bir bakın kendinize geldi mi durmak yok yola devam sizden olmayana geldi mi sopalık iyi valla
kolay para kazanma bitti asgari ücretle calışanı bi görsünler bideo kadar işsizi düşünsünler bide biz esnafı onlar kadar kazanamıyoz bile yemegi sigortası her şeyi gününde hangi arkadaşımız bagkuru gününde yatırıyo cogumuz yatıramıyoz biraz azıttılar gibi ben haksız buluyom burda tekel işletmelerinde coğu yan gelip yatıyodu işsiz kalmıcakları belli
çocuklar bu tip şeylere alet olmasın!!!
çocuklar bu tip şeylere alet olmamalı!!!
Tekel işçileri % 100 hakli kim alinmiş haklari gasp edebilir
Tekelciler % 100 hakli gasp edilen haklara herkes gibi bende karşiyim çünki bende 4/c statüsünde çalişiyorum
Bu işi ben anlamadım hrkes birşey söyluyor umarım 2 taraf içinde hayırlı olur