kaon cihazım var hotbirtteki esp turk te ses kesik kesik geliyor bu sorunun çaresi var mı
kaon cihazım var hotbirtteki esp turk te ses kesik kesik geliyor bu sorunun çaresi var mı
arkasaşlar ben hüseyin 55 size önce başarılar . allah utandırmasın.
benimde bir istegim var . bende sunny 1030 sky var bununla hotbirde birşey seyredemez oldum . bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. not }multi veya xxl hicbiri yok. birde inic tv emuyla acılıyormuş diyorlar o kadar siteye baktım böyle birşey bulamadım eger böyle bir yazılım varsa mylime veya siteye koyarsanız sevinirim. saygılar......
TPSLER 15 dakikada bir *** degiştirerek seyredebilirsiniz.Alıntı:
huseyin55 Nickli Üyeden Alıntı
Buda uydurma bir haber öyle birşey olursa bizler siteye koruz merak etmeyin şu an öyle birşey yokAlıntı:
inic tv emuyla acılıyormuş diyorlar
hayırlısı olsun arkadaşlarımıza kolay gelsin
arkadaşlar benim sorunum yazılımla değil cihazla ilgili.at 7010 dcı.giriş voltajları var,cihaz göstergesinde hiçbir hareket yok ,arıza notlarında beslemedeki pc 817 tl 431 c321 değişecek diyor.bunların pozisyon numarası yok.c 321 hangi kondansatör.ayrıca şu an elimde deneyebileceğim ne pc 817 opto-kuplör ne de tl 431 regüle entegresi yok.bunların pratik ölçme yöntemini öğrenmek istiyordum mümkünse,şimdiden teşekkürler,iyi çalışmalar.
en yakın yetkili servisten temin edebilirsiniz bu parçaları ölç meyin degiştirinAlıntı:
omni Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler,yarın alıp değiştiririm,başka biyerden olma ihtimali var mı?
eurosport türkçe ses sorunu kaon cihazlarda çözülebilir mi
İLGİNÇ !!!!!!!!!!!!!!!! RADYODAN KESİK KESİK SES GELİYOR...........
DİGİTURK YASAL ABONESİYİM..EUTELSATW3 ' DEKİ TV KANALLARINI SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE SEYREDİYORUM. FAKAT AYNI DURUM RADYO KANALLARI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.DİGİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIGIMDA BANA VERİLEN CEVAP İSE CİHAZIMIN ESKİ YAZILIMA AİT OLDUĞUYDU .Sunny CRYPTOWORKS TÜM SERİ YAZILIMLAR(19 HAZİRAN 2006) YAZILIMINI YUKLEDİM AMA BİŞEY DEĞİŞMEDİ.DİGİ MÜŞTERİ HIZMETLERİNDEKI BEY KAON TABANLI CIHAZLARDA BU SORUN YASANIYOR DİYOR.
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ....
KAON TEAM GRUBUNUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN....
bence orjinal yazılım atarsan sorun giderilebilir,bazı yazılımlarla çakışıyor...