arabların dediğine göre öğleden sonraymış....
Printable View
arabların dediğine göre öğleden sonraymış....
arkadaslar size önerim bu arapça kötü çeviriler yerine sizin yorumlarınız yazmanız daha iyi olur anladıgınız kadarıyla
müslüm baba arap forumunda döktürmüşün.dediğin gibi onların söylediğine pek güven olmuyor
bi baktım arkadan irfan abii de yazı yazmış (ilim irfan) oda döktürmüş:)
desene hala ne gelen var ne giden
gelir zaman biraz
arkadaşlar y6 sattım tekrar servıra döneçem yeni gelişmeler oldumu buraya not alırım.
arkadaşlar y6 yeni yazılımı hazırlanmaktadır
yeni data uydusu 95E olacak mesajını aldık
kaynak y6 teamdan alıntıdır sevgilerimle
Biz hala ayin sahibi sirketin data frekansi almak için bir sorun yasiyorlar.
Ama biz en erken zaman, Insallah de dönmek için gidiyoruz w3 w6 thor
Merhaba
مرحبا بجميع الاعضاء الكرام Onur tüm üyelere merhaba
اخر اخبار دنجل y6 بتاريــخ 15-6-2011 2011/06/15 İle İlgili Son Haberler dongle Y6
موعد العودة بعون الله يوم7-7-2011 بعون الله Geri daha sonra Tanrı'nın yardımcı 2011/07/07 Tanrı'nın yardımı ile
الله سوريا بـــشــار وبــــس سوري يعني أن تكون في البر أسداً و في السماء نسراً و في البحر قرشاً Beşar Obs Suriye Suriye topraklarında ve gökyüzünde bir aslan ve deniz kartal kuruş olmak anlamına gelir
data ferekansı alıyorlar nss95 gecici şuan
bu y6 nın gidişahtı hiç iyi değil araplardan ses seda çıkmıyor sonu kötü !
(Bu söz bu tarihten bekleyin önce onun sözünü verdi ve pek çok durumda kabul çünkü sadece söz kardeşi Libya Yamen ve kardeşi Yamen ve emin bir deyişle olduğum gibi geri dönecek Kutsal 26-6 istekli kadar bekleyin)
demekki haziranın 26 sına kadar bekleyeçegiz arap sitesinden alıntı..
bukadar bekledik birazdaha bekleriz arkadaşlar.hepinize selamlar.
bu arapların her söyledikleri doğru cıkmıyor malesef:=)))
bende şuanda ciyobox ta yayınlar devam ediyor .....20.06.2011...
y6 ları bitirebilirler yada başka bi cihaz çıkarırlar ..
böyle düşünüyorum...............
ciyoboxda da devam ediyor mini one da da kesintisiz devam ediyor y6 bundan sonra gel git olur sanırım
yarın eski yazılımla devam
arapların yazdıklarına pek guvenmeyin derim ben yinede:))
y6 işi bitti milleti oyalıyorlar kimseniz farkında değil
alın size rısıvıra döndüreçek yazılım
y6 nın akibeti meçhul ama yayınları sonlandırmazlar sanırım
ama mini oen ve ciyobox şu anda çok iyi gidiyor hiç bir problem yok data w3
y6 sizlerde açıkmı arkadaşlar ben kontrol ediyorum hiç şey yok cvp verin lütfen.
şu an paylaşım verdiği bir uydu yokmu onu bağri söyleyin.
y6 şu an için kapalı bir ara nss6 da data acık demişlerdi, ama çoğu kişi açmadıgını söyledi beklemek lasım
şimdi ise ciyobox ve mini one moda int olmayanlar için:))
deneyen varmı arkadaşlar hiç yayın varmı ne zaman açılır yayınlar.
şimdide 30 hazirana attılar bu ay sonuna kadar gelmezse zor gelicege benziyo sitesinden hep data frekansı almakta sorun yaşıyoruz diyor
anlaşmaları bitti demekki yeni anlaşma yapmaya calışıyorlar bence
arkadaşlar ne oldu ses seda yok. selamlar.
next10 nerde frekans giriş yeri şifre kullanici adı nerede.. oyle yazı yazmakla olmaz biiliyorsan acıkla ..açıklama yapmayacaksan milletin kafasını karıştırmaAlıntı:
burası paylaşım platforumu senin gibi bencil insanların yeri değil..burada hergez elinden geldikce yardım eder :nono:EGO luk yapma
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arap forumunda bu yazılım verillmiş
(Allah'ın Rahman adına
Uygulanabilir Ambasst size Y6 için ay boğa dongle teklif ve bana göre 100% 100 test
Sadece w3 Toros Ay'dan uydu çanağı ve frekans kodlama 11 941 27 990 12 191 yatay veya di*** kodlama 27990 hakkında
Eğer 40 saniye için Toros ay Ashpkh dongle dosyayı indirip bir bekleyişten sonra Not
Herkes için ***ifli yeniden ortaya çıkma.) arap foumunda yazılan bu arkadaşlar ben yazılımı denemedim deneyim cevabı yazaarsanız seviniriz
yazılım hatadiyor birde datayı hangi uydudan alacağız bilen arkadaşlar not düşe bilirmi.selamlar.
w3 uydusu arkadasım
arkadaşlar yazılım hata verdiği için kaldırdım
:praying:arkadaşlar yeni tarihli yazılım verilmiş y6 için data w3 yazılımı denemedinm deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa sevinirim
yeşil ışık yanıyor fakat tık yok......
eski yazılım mbu 5. ayda v3erilmişti
yazılımı atıp beklemek lasım
y6 yeni yazılım
bi karar verin açıyomu açmıyomu...
şimdi yeni yazılım çıktı düzeltilmiş yazıyor hamamsatta gösteriyor
en son görünen yazlımda 12.07.2011 tarihli ve içinde 2 tane yazılım var
ikisi de sinyal kitlemiyor.....2-3 saniye sabit durup sönüyor.....
arkadaşalr hikaye bu yazılımlar boş hep
yeni yazılım
yazılımı yükleyen bilgi versin
en son durum nedir arkadaşlar
yazılmı yükledim yeşilışık 4 kez yanıp söndü birdeha yanmadı data 3de.