vay elin dert görmesin benim geçenlerde 31ekim btm yazılımı attım ondahiçbiri açmadı bi sorunmuvardıki isabey yazılımı geri kaldırmış
Printable View
vay elin dert görmesin benim geçenlerde 31ekim btm yazılımı attım ondahiçbiri açmadı bi sorunmuvardıki isabey yazılımı geri kaldırmış
En güzel Kaon tabanlı yazılım bu, eline sağlık..
d+ bende açmadı neden acaba
yazılım 02/10 mu yoksa 02 / 11 /2006 tarihlimi
valla hakikaten menusu en hos olan bu simdi yukleyecem ...tesekkurler ustat...
3 kasım yazılımları verildi keyler eski
yeni 3 kasım dijiline yazılımı yokmu arkadaşlar ?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar
TPS AUTO
SRG SSR AUTO
FİXED CW OK(Freex'ler + ***wiev'ler yada MCT Paketleri aktif keyleri çıktığında güncel KKE+ *** ile çalışmaya hazır)
Yazilimlari Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İle Yüklenecektir !
ÖNEMLİ:
Kanal kilidi aktif etmek için yazılımları yüklemeden önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yükleyin ardında yazılımı yükledikten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keylerin tablolarını teker teker kumandadan sağ tuş la devam edip load default yapın sonra exit'ten çıkın.Menü sistem kurmaya girin.Kanal kilitli konuma gelin,sağ tarafa geçin kilitlide kalmış ise açık konumuna getirip menüden çıkın.Eğer bunları yaptınız ve hala kanal kilidini aktif(açık) yapamıyorsanız keyleri load default yaptıktan sonra cihazı arka anahtardan kapatıp açın kanal kilidi acık konuma kesin gelecektir.
NOT: İSTEYEN BİSS ŞİFRELİ YAYINLAR VE D+ İÇİN SN;İSA YÜKSEL'İN VERDİĞİ GÜNCEL SOFTCAMKEY VE KKE+ DOSYASINI YAZILIMDAN SONRA CİHAZINA YÜKLEYEBİLİRLER.
Teşekkürler Mege eline sağlık.
üstat teşekkürler