arkadaşlar slmlar hotbirdde rai movie ,rai premiiumhd ,yayındadır bilginize frekansı 11013 H DVB-S2 29900 3/4 8PSK
Printable View
arkadaşlar slmlar hotbirdde rai movie ,rai premiiumhd ,yayındadır bilginize frekansı 11013 H DVB-S2 29900 3/4 8PSK
arkadaşlar sizde şu an hotbirde fransız m6 ve d8 kanalı açıkmı paylaşımda bende şu an açılmıyor
Bendede kapalı bazı yabancı forumlarda bu kanalların
Kart sistemine gecegi diye söylentiler var kısacası
Bu kanallar da serverla izlenmiyecek söylentilere
Göre
:rtfm:
sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için ne yapalım geçmiş olsun sharing in yavaş yavaş sonu geliyo herhalde izlenecek bir şey kalmayacak yakında...
slmlar arkadaşlar şu an baktım hotbird uydusunda m6 hd açık gelmiş serverde yalniz d8 kanalı açık değil bilginize
arkadaşlar slmlar hotbird uydusundaki ocs cıty kanalını izlemekteyim süper izleyen varmı şuan itabaren açık serverde
arkadaşlar...hotbird uydusuna meksika ve avustralya televizyonları gelsin...:)
arkadaşlar herkese slmlar iyi hafta sonları hotbirdde yeni 2 kanal var 1 incisi rai 4 k yayındadır. frekansı 12399 H 2/3 8PSK 4k cilara hayırlı olsun serverde açıkmı bilemiyorum şu an ama 4k tvler şimdi favori ama ben 8k çıkana kadar almayı düşünmüyorum 2incisinide bayramdan sonra söyleyim süpriz olsun.