-
türkiyenin gerçeklerini niye gizlemeye çalışıyorlar anlamıyorum dizi tekrar yayınlansın
-
kurtlar vadisinin tabiki yayınlanması çok istiyoruz
-
Neden korktular acaba, terörün hortlayacağından mı, tırmanacağından mı, yurt içi ve dışında bulunan bölücülerden gelecek tepkilerden mi..... Neden kardeşim neden, zaten terörün içindeyiz ve mücadelemizi veriyoruz, bırakın da yaşadıklarımızı dile getiren böyle güzel dizileri doya doya izleyelim. İçinize sinmeyen nedir, bu dizide? Bunu yasaklayanların kanından şüphe duyarım. Neymiş Samast' lar çoğalırmış; o zaman eğitin bu milleti, gelir seviyesini yükseltin, iş güç sahibi yapın, eline tutuşturulacak paraya tenezzül etmesin. İçinde öldürme arzusu olanı hiç bir şekilde önleyemezsin ki. Hadi diziyi engelledin, interneti de engelleyin de görelim. Boş işlerle uğraşıyorsunuz, boooooooooooooş!......
-
yayından kaldırılması çok sacma tvlerde o kadar silahlı filim varken daha başlamadan kaldırılması siyasi olmalıdır
-
bence kurtlar vadisi terör dizisini başbakanın talimatıyla kaldırdılar...bu seneki seçimlerde bunun hesabını soralım...türksatta 170 küsür tane tv kanalı varken yüzyılın dizisini başka bir yerde izlemek istemiyorum.
-
Bence Ne KonuŞulsa BoŞŞ.. Adamlarin Karari VermİŞler Bu Karar Belkİ Abd Belkİ BaŞka Bİr Yer Ama Karar VerİlmİŞ İnsanlar Ne Kadar İsteselerde Bİr Kulaklari SaĞir .. Zaten Bu Ülkede Kİm Mİlletİ Dİnlİyorkİ
-
Adamalar işlerine gelen diziyi koyuyorlar yayına gerçekliği yurdum insanının ilk defa böyle ekrana kilitleyen diziye hemen sansür... Ben bu diziyi yayından kaldıranı darağacına sallardım ama elimde değil :). Kaldırımlasını ekstra şiddetle kınıyorum arkadaşlar. Saygılar.
-
bu kurtlar vadisinin kaldırılması yoksa amerikamı emir verdi türkiye ye bu diziyi kaldır diye olur ya onlar her zaman bizim filimlerimiz izlensin biz para para kazanalım amerika gelirinin yüzde 50 ni filim lerden kazanıyor belki bu dizi onları korkuttu ellerinden hakimiyeti alırız
-
Oylama Sonuçları
KURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINI DEVAM ETSİN Mİ...?
HAYIR YAYINLANMASIN 1475 oy. (4.73 %)
EVET YAYINLANSIN 29710 oy. (95.27 %)
Toplam Oy: 31185
-
DeĞerlİ ArkadaŞlar Ben GeÇen GÜn RÜtÜk Ü Aradim Fakat Bana Gereken Cevap Verİlemedİ Bİle Kaldirilma Sebebİnİ Kendİlerİ Dahİ Bİlmİyor Ben Kayitli Mesaj Hanesİne Gerklİ Şeylerİ GerektİĞİnden Fazla SÖyledİm Ama Malesef VatandaŞina Cevap Yazacak YÜreklerİ Bİle Yok Şu Ankİ HÜkÜmetİn Sİz Neden Bahsedİyorsunuz Kİ Birakalim Bunlari DÜne Kadar DoĞon Grubu Yayinlamiyormuydu Kurtlar Vadİsİnİ Oradyken Sorun Yoktu Ama Anlayin ArkadaŞlar Daha AÇik Nasil Yazayim Vatni Satanlari Ve SatilmiŞ Haİnlerİ Buradakİ Herkes Yeterİnce Zekİdİr Bundan ŞÜphem Yok.. AtatÜrkÜn BiraktiĞi Devlet Bu DeĞİldİ Bunu Bİlİn Ve SeÇİmlerde Gereken Cezayi Yİne Bİzler Verdİk Yİne Verİcez Bunu BÖyle Bİlsİnler.
Saygilarimla