hoşgeldin usta.bizde bi eksiklik var diyoduk yokluğun belli oluyodu....
Printable View
hoşgeldin usta.bizde bi eksiklik var diyoduk yokluğun belli oluyodu....
şimdiye kadar snopy ustaya hep güvendim verdiği yazılımları sorunsuzca kullandım yine yapacağını yapacaktır bence
daha öncede böyle müjdeler vermişti .snopy nin yarınları bitmez..önceki verdiği sözleri hala bekliyoruz..
Alıntı:
doğrudur.snopy fix yapıyor.sağolsun memedimde yapıyordu.önceki denemelerini hatırlarsak snop nin bir çoğu çalışmıyordu.ama polemiğede gerek yok.emeğini ve çabasınıda taktir etmek lazım
bu arada arge ile dün görüşme fırsatım oldu.
sizin dileklerinizi anlattım
9000 serisi cihazlara tps auto verilecek
eski serilerin a ve c işi zor.steramle idare edeceğiz anlaşılan
premier olayını anlattım.kore sıcak bakmıyor dediler.aslında bunun bir kolayı var.a ve c serilerinde yapabiliriz dedim(nasıl diye sormayın)
bu fikrim kabul görmedi.
arkadaşlar premier için çok baskı olduğunu kabul ettiler.
aynı firmanın ürünü next 2000 serilerinde niye çalışıyor diye sorunca
ancak dubai meşeili cihazlarda bu kanalların açıldığını söylediler.
astra için çalışmaların olduğunu.premier in nds çalışmaları olduğu için yapılacaklar kısa süreli olur dediler.onun için de biraz bekleyeceğiz ve göreceğiz.
hepinize sevgiler
:clap2:: snopy usta bizim 1030 ları unutma 4 gözle bekliyoruz tekrar hoş geldin
Slm.ustam hoş geldin iyi çalışmalar...
cehennemde gelen mermi sanamı soracam ne yapacağımı.avukatımısın snoppy nin,gerekirse kndi cevap verir.birşey daha o yazdığımda gayet ciddi idim.snoppysusuyorsa birşeyler için çalışıyor demektir.
Snop emeğine saygı duyarım fakat sözüne pek güvenilmiyo arkadaş. Eğriye eğri doğruya doğru. 90xx lerin kaondan sunny geri çevrim programını yarın veriyodun hatırlarsan uyaranlardan biri bendim senin yarın hala olmadı.
Ama işi çözdükten sonra bayağı ekmek yedim sayende inkar etmem. Sayısız flaş yazdım. Bu kadar 90xx serisi satıldığını bilmiyordum......:)
Bak mesajı yazdığında tarih saat gurubu şöyleymiş 22-03-2007, 22:09
Seni bilmem ama bence yarın oldu sadece saati bekliyoz. Bakalım neymiş süpriz. Başarılar.