akp diyorum ama dış politikasınıda hiçmi ama hiç beyenmiyorum.emirle yönetiliyoruz sanki. Oysa bizler osmanlının torunlarıyız.neyse şimdi ağzımı açmayayım.vazla hakkımıza hayırlısı hangisi ise o olsun nemutlu TÜRKÜM diyene:wave:
akp diyorum ama dış politikasınıda hiçmi ama hiç beyenmiyorum.emirle yönetiliyoruz sanki. Oysa bizler osmanlının torunlarıyız.neyse şimdi ağzımı açmayayım.vazla hakkımıza hayırlısı hangisi ise o olsun nemutlu TÜRKÜM diyene:wave:
sağ birleşicek solbirleşicek enaz üç parti olucak ve bize hangi parti güven verirse o partiye oy veririm. çok parti hiç bir zaman tükiyeye hayır getimiyecektir.Artık türkiyeyi bölmekten vaz geçilsin.
şu an secim olsa birde dyp nin başına tansu abla gelirse tabiki dyp olur idealimdeki iktidar refahyol dönemi cünkü parada vardı alım gücüde vardı refah seviyemiz yüksekti ama bu dönem cok farklı para yok alım gücü yok nerdesin erbakan nerdesin ciller
artı ekonomideki cari acık endişe veriyor eğer akp tekrar tek başına iktidara gelirse siz ozaman görün başınıza gelecekleri cari acık neyle kapıtılacak tabiki senin benim gibi garibanların parasıyla sıkı durun 4 yıldır yapılmayan zamları yağmur gibi gelir özalın 2.dönemi öyle olmadımı bu iktidar 2 toplum yarattı zengin ve yoksul ne benim refah seviyem arttı aksine dahada fakirleşdik bu iktidar en büyük develasyonu yapmadımı en büyük paramız neydi bizim 20 milyondu şu an en büyük paramız ne 100 ytl 5 kat devalasyon olmuş biz paradan 6 sıfır attık demesini biliyorlar değişen ne peki hiç bişey oradaki develasyonu toplum olarak göremiyoruz enflasyonun yıllık %10 oldu denilen bir ülkede en düşük kredi fazinin yıllık %19 larda olması sizce normalmi bence faizlerinde enflasyonla doğru orantıda olması gerekmiyormu. ozaman şu anlaşılıyorki bu ülkede hala enflasyon %18-19 larda ben bu ülkede oyunu bir kömür ve yağ erzağı icin oylarını satanlara lanetliyorum bu secimde de biretane çeyrek altın verceklermiş hayılı olsun demekki bu ülkede ekonomi iyi değil insanlar bir ceyrek altın icin birbirlerini satma derdine düşmüş hayatta kalmak ve yasamak icin bu benim görüşüm
Bu Ortamda Ak Partİye Oy Vermeyİnde Herhangİ Partİye Oy Verİn Allah Rizasİ İÇİn Su Adamlarİ Basİmİzdan GÖnderelİm LÜtfen Haydİ TÜrkİyem Ak Partİyİ De Edelİm Yeter Artİk Memleket Gİdecek Elden
arkadaşlar iktidara hangi parti gelirse gelsin hepside kendine ve çevresine çalışıyor garibanlar yoksular gene aynı durumda gidiyor ben zaten oy kullanmak için yazılmadım o yüzden fark etmiyor ülkemiz için hayırlı olan kazansın.
:8[1]: :8[1]: :8[1]: Brukselden oralari cok guzel gozukuyor ne de olsa boyle bir hukumetimiz varken boyle bir basbakan yakalamisken elimizden geldigince bu firsattan yararlanalim diyorlar arkadasim sen hikaye anlatiyorsun:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
akparti ve tayyip erdoğan a vereceğim ülkem adına başbakanıma minnettarım
ak parti gene iktidar bunu hiç bir zaman unutmayalım hayat gene devam edecek diğer partiler gibi gene aynı şekilde arada bir maaşlara zam yapacak diğer bir tabirle kaşıkla ikram edecek yaptığı maaşlara zam yürürlüğe girmeden kepçekleyle alacak bu her iktidara gelen parti için bir formüldür en güzeli vatanımız için allahtan hayırlısını dilemektir.