next kullanıyorum.sorun yok.
Printable View
next kullanıyorum.sorun yok.
arkadaşlar yeni bi cihaz alsam hangisini önerirsiniz şöyle yazılımı bulunan fazla pahalı olmayan fta olabilir...öğrenci işi bişey olacak c1 bordlu bi sunny oneriyolar 120 ytl civarı
yazılımlarda en iyisi bence sunny'dir ondan sonrada next.
bana göre sunny'nin tüneri iyi olsaydı yani sinyalde problem olmasaydı tartışmasız en iyi cihazdıda.
belli başlı markalar genelde yazılım destegi veriyor. lakin burada önemli olan en hızlı en seri ve kısa sürede yazılım destegi veren markalar var kaon tabanlı markalar,next,neta.goldmaster,sıralayabiliriz
Next 2000 serisinden şaşmam.....Banko....
Sunny ve Goldmaster plaselerimdir....:sunglasses2:
next ve goldmaster iyi diye düşünüyorum
Slm benim markalar hakkında bilgim yok gold mastır 9600 kullanıyorum sorumlarım var herşeyin başı teknik bilgiye sahip değilim fakat bundan fazla etkilenmiyorum çünkü bizim zamanımız bu teknolojiye yetişemedi genede kendim için birşeyler yaptığım için gururluyum herkese selam ve sevgiler............
:sunglasses2:
ben diğer markaları işaretledim
ama en iyisi hangisi derseniz next in dubai cihazlara 2000 ler bence iyi derim ( sebebide premier için di)
tr dışından ise marka olarak değilde board olarak iyi cihazlar var.her ne kadar dosyaları görsek vede deneyemesekte
emu oyuncuları artık yazılımları sadece parayı çok verenlere veriyor.
ama şuda gerçekki sizin uydu cihazı fiatına dreambox un clonları çıktı
d box 280 ytl ye.
neler yapabileceğinizi düşünürseniz..........
birazda bir şeyleri yerinden alabilirseniz(malumunuz forum kuraları)
herkese hayırlı işler
Next,goldmaster ve sunny her yönüyle dört dörtlük