Printable View
Alıntı: hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım benim son 3 harfim yon senin ilk 3 harfinin ise bununla uzaktan yada yakından hiç bir alakası yok usta benim bildiğim son üç harften ne kelime türetirsen fark etmezdi :49:
Alıntı: ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. usta benim bildiğim son üç harften ne kelime türetirsen fark etmezdi :49: iyide benim yazdığım ereksiyon yani son 3 kelimem yon senin ise naylon yani benim son 3 harfim ile başlarsa yon..... olacak seninki
Eee Nerde Kaldık şimdi ???
yonca'dan devam
Canım
Alıntı: kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yonca'dan devam canan
Alıntı: ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. canan canım la cananın ne alakası var adam canım demiş sen NIM la baslaya bi sey yazacaksın işte bole konular kopuyor. son 3 harfle baslayan kelime isim
Alıntı: ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Canım sanırım bittiği an burası :) ama inşallah bir arkadaşımız bulacaktır :)
Alıntı: BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sanırım bittiği an burası :) ama inşallah bir arkadaşımız bulacaktır :) minare
Alıntı: ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. minare arkadasım NIM la ilgili bişey bulacaqsın !