H/ W sine göre buradan yazılım alabilirsiniz.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
en son softkeyle acık su an next 25oo dpc ile
arkadaşlar 1 adet next YE-2000X CI plus receveiverim var geçenlerde 614 h yazılımını yükledim problemsiz bir şekilde fakat peşinden *** dosyalarını yüklemek için bağlantı kurmaya çalıştığımda settopbox la ilgili hata veriyor ve connect olmuyor rs 232 kablomu değiştim tekrar denedim fakat yine olmadı.STb de denedim CH+ tuşuyla denedim yani hertürlü denedim bu problemle ilgili fikri olan varmı yada cihaza reset atmamın bir faydası olurmu..Herkese Saygılar..
reset atmanın faydası olmaz bilgisayarı yeniden başlat tekrar yüklemye çalış
bilgisayarımı tekrar başlatmamın yada loader 2.2 kullanmamında hiçbir faydası yok hiçbir şekilde cihazla bağlantı kuramıyorum başka bi bilgisayarda da deniyeceğim bakalım ne olcak..
:clap2:: ustalar elimde nex2004cı plus cihaz var hangi yazılım atmalıyım ilginize teşekkürlerle bekliyorum
yaw ben hiç böle cihaz ismi duymadım next 2004cı plus yeni mi çıktı acaba :49:
felekcan arkadaşımız cihazına yardım edeceğiz ama nasıl edebiliriz merak ediyorum
cihazım 2000cı plus inf yeni yazılım attım inf 614k herşey güzel tps de ok kanal taramasıda yaptım oda güzel gel gelelim cihazdan kanal dosyasını pc ye atıcam ama PCLink 02.0i yükleyici program Error Connect with th SetTopBOx hatası veriyo