herşey karmakarışık. allah hastalara şifa versin.
Printable View
herşey karmakarışık. allah hastalara şifa versin.
hepsi rezillik
benim hasta bir babam var.nöröpati hastası . ve hastalıgının tedavisi yok ona ragmen hayata tutunması için elimden gelen her şeyi yapıyoprum.ama hastanede kobay muamelesi görmesine dayanamıyorum. onun içi birşeyleri yapabilme ugruna insanlara yapılan uygulamadan memnun degilim. heleki bir sosyal güvenceniz yoksa yaşam hakkınızda yok. sayğı ve sevgiler hepınize sağlıcakla kalın.:49:
çoğu arkadaşın dediği gibi parası olan memnun kalıyor parası olmayada ortada kalıyor malesef böyle bi sistem var..
Memnun değilim çünkü hastaneler işi ticarete dökmüş durumda! bazı hastaneler fark ücreti almakta bazılarıda bir çok gereksiz tahlil yapıp hastalığınızın sebebini araştırıyoruz mazereti altında devletten ve bizden fazla para almakta, bir çok kişide bunu iyi bir hastane bizimle ilgileniyor olarak değerlendiriyor. ama malesef soyuluyoruz farkında değiliz!!!!
Hizmet kalitesine gelince;
İlk açılan sağlık kurumu önce çok iyi oluyor sonra daha fazla hasta bakmak para kazanmak gibi şeylere yönelince normalde 15-20 dakika olması gereken muayene 5-10 dakikaya düşüyor buda yeterli olmuyor kalitede bu sebeble doğru orantılı düşüyor.
Ankette son 1 gün..
Açılan her konunun ayrı bir önemi var fakat bu konunun benim için daha çok önemi var bence sağlıklı yaşam en bütük servettir fakat türkiyede sağlığa önem verilmiyor. Randevu alma sistemini çıkararak daha kötü yaptılar bunu denetliyorlarmı bilemiyorum fakat hille olduğuna inanıyorum ben istanbulda annemle birlikte yaşıyorum annem yüksek tansiyon hastası anne tarafında bu hastalık ırsi anneside bu hastalıktan vefat etti kansızlık, kemik erimesi gibi hastalıklar yetmezmiş gibi birde geçen yıl belinde disk kayması çıktı ağrılarından duramıyor feryat ediyordu acil olarak şisli etfal devlet hastanesine götürdüm fakat annemi muayene etmediler bana bir numara verdiler arayıp sıra almam gerektiğini söylediler özel hastanelerede götüremiyordum çünki iş yerini kapatmış gırtlağa kadar borçlu ve çok az param vardı 45 gün boyunca sıra almak için verdikleri telefonu aradım telesekreter bağlanıyor ve aldığım yanıt aradığınız güne sıra bulunmamaktadır kelimesi baktım çarem yok anneme bir bilet aldım doğuya bir akrabaya gönderdim 3 ay orada kaldı iyileşmiş olarak döndü diyeceksiniz doğuda hastanelerin hizmeti dahamı iyi hayır iyi olduğundan değil tanıdık oldumu işini halledebiliyorsun yani tanıdıklar sayesinde türkiyenin genelinde sizinde bildiğiniz gibi tanıdık varsa tüm kapılar sonuna kadar açılır tanıdık yoksa kimsesiz, gariban birisiyseniz vay halinize bilmem artık ne zaman sorunsuz bir sağlık hizmeti veren hastanelere kavuşuruz onuda allah bilir.
arkadaşlar benim kanımca hastenelerdeki hizmetler son yıllarda epey iyi yıllar öncesine bakıldığında hastenelerin durumu hiçte iç açıcı değildi hasta bakımından hastaya davranışakadar birçok şey bugün daha iyi durumda teknoloji ve personel bakımından türkiyedeki hastanelerin bir çoğu avrupa standartlarına erişti bence dahada iyi olacak saygılar
Anketimiz Kapanmıştır..