Mesajınızın bulunduğu sayfadan geriye doğru önceki mesajlara dönerseniz,iyi anlatan arkadaşlar var.Kolay gelsin.Selamlar.
Printable View
frekansları toplu olarak nasıl atıcam yha
Teşekkürler çok faydalandım
sn ustalar çanak 1.50 lik parabol mega şu an 2.5.2010 itibariyle thor uydusundaki 12643-12718-12723 gibi frekanslarda sinyal yok uydu sinyallerinde bir sıkıntımı var cevab bekliyorum saygılar
90 cm çanakla mersinden thor uydusunu alabilirmiyim
vandan thor uydusu kapsar mı 120 çanak antenle hangi frekansla yardımcı olursanız sevinirim
benim çanak 90 lık tor uydusundaki 150 kanalın içinden 2tane sinyal var diyerleri çökük
ustalar ankara kolej tarafında oturuyorum bugün thor uydusu için 3 4 saat uğraştım ama bulamadım 11785 h 27500 frekansında bir uydu buldum ama çıkan kanalların hepsi arap kanalıydı galiba arap uydusu buldum ve 500 e yakın kanal vardı ben yanlış uydu olduğunu düşünüp pek bakmadım çünkü bildiğim kadarıyla bu frekansda başka kanalların çıkması lazım diye biliyorum thor uydusunu bulmam için bana nasıl yardım ederseniz sevinirim çanak 90 lık siriusa ayarladım bıraktım ama thor uydusunu ayarlamak istiyorum birde uydumda thor uydusunun adı yoktu kendim ekledim frekansı girdim uydu adı thor uzunluk uydu yazan yer E0000 dı bununla ilgisi olabilir mi sizce uydumun markası amstrd 16200 dcı yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim
arkadaşım thor sürisin yakınında çok az aşağı çanağın arkasından yarım santim sağın da