insanları kandırma işi doğan grubunun kanında var böyle yapmaları gayet doğal bence hiç yadırgamıyorum bu durumu
Printable View
insanları kandırma işi doğan grubunun kanında var böyle yapmaları gayet doğal bence hiç yadırgamıyorum bu durumu
Bence kandırdı.
"Bedava" kampanya reklamlarının yapıldığı sıralarda alanların, tüketici hakem heyetlerine başvurarak ve dava açarak manevi tazminat talep etmelerini tavsiye ediyorum.
Bu sayede "milletin enayi" olmadığını anlarlar.
Ayrıca lig maçlarının yayın haklarını alamaz iseler, bu tür platformların çok geçmeden havlu atacağıda söyleniyor.
evet kandırdı ... tüketicinin eline dinamiti koyup fitilini yavaş yavalş çekmeye başladılar... ben servisim ve d- smart cihazı lanet bi şey ... sürekli arıza hantallık ...üstüne bedeva verdikleri kanalların çoğu yavaş yavaş paralıya geçiyo..bunların kanında bu milleti soymak var.
sadece fiyatlarını açıklamadılar
göreceksiniz bunlar bir süper ligi alsınlar
o zaman fiyatları göz boyuyorlar unutmayın ki hayatta hiç bişi bedeva değil !!!!
bu duruma geleceği belliydi zaten seçimlerdede ikdidarın eteğini yaladılar dogan gurubunun çeşitli menfaatlarından dolayı , millet de bunlara inanıyo sanki bunların söylediği kanun gibi 1 şey--- yani kimse kimsenin işini hayır olsun diye yapmaz -- ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bu durumda aynı hikaye karekteristik durum !
TEŞEKKURLER!!!:nod:
BENCE KALDIRILLDI!!!:nod:
Ankete göre 87.23% d smartın kandırdıgı düşüncesi içersinde..
vatandaş herşeye alışıktır.hepimiz için. platform kuracaksın bedava olacak,mümkünmü devlet bile bedava bişey vermiyor vatandaşa değilki özel sektör.