Hazırlıklar başladı Galatasaray, Sivasspor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından dün yeniden başladı. Akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleşen antrenmana düz koşu ile başlayan sarı-kırmızılı futbolcuların, Sivasspor karşılaşmasının taktiği üzerinde de durduğu ifade edildi.
Atkins ABD'de Galatasaray Cafe Crown'ın ABD'li oyun kurucusu Rashid Atkins, sağlık sorunları nedeniyle ülkesine gitti. 2 yıl önce mide ameliyatı geçiren Atkins, periyodik muayenesini geciktirince yeniden sorun yaşamaya başladı. ABD'li basketbolcunun, kendi doktorunun uygulayacağı tedavi sonrası İstanbul'a döneceği bildirildi.
İlk konuk Ali Kırca Melisa Çizmeci'nin hazırlayıp, sunacağı Cimbom'un Renkleri isimli program, Galatasaray TV'de başlıyor. Sarı-kırmızılı renklere gönül vermiş önemli isimlerin ağırlanacağı formatın ilk konuğu ise Türkiye'nin ilk anchorman'i Ali Kırca. Cimbom'un renkleri bu akşam saat 21.30'da Galatasaray TV'de...
TIR'lar turu sürdürüyor Lisanslı ürünlerin dağıtımının yapıldığı Galatasaray Store TIR'larının Türkiye turu sürüyor... Dün Ödemiş (İzmir) Ulus Meydanı'na ulaşan TIR'lardan birinin bugün de aynı yerde olacağı açıklandı. 2. TIR'ın ise 28 Şubat'a kadar Adana Tren Garı önünde taraftarlara hizmet sunmaya devam edeceği belirtildi.
21-01-2009, 13:34
sarıkanarya_41
Silahımız takım ruhu
G.Saray Cafe Crown'ın başarılı pivotu Hüseyin Beşok, şampiyonluk yolunda en büyük silahlarının takım ruhu olduğunu söyledi. tbl.org.tr'ye konuşan Beşok, "Bu ruh sayesinde Eurochallange'ta da sonuna kadar gideceğiz. Yeter ki taraftarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi.
sarıkanarya_41
Havuz tarafı G.Saray'a
Sivas, sarı-kırmızılı taraftarlara 870 bilet ayırdı. Bu biletlerden 657'sinin gişede satılacağı, geri kalan biletlerin ise İstanbul'dan gelecek taraftarlara ayrılacağı açıklandı. Galatasaraylıların oturacağı havuz tarafı kale arkası tribün biletleri 20 TL'den satılıyor.
sarıkanarya_41
Defansta oynarım
Meira, Emre Güngör ve Servet'in Sivas maçında yer almayacak olması nedeniyle Skibbe'nin defansta oynatmayı düşündüğü Mehmet Topal, "Benim için fark etmez" dedi. Yıldız oyuncu, "Hocam nerede isterse çıkar orada görevimi yapmaya çalışırım" şeklinde konuştu.
sarıkanarya_41
En ciddisi Marsilya
Servet'e devre arasında birçok Avrupa takımından teklif geldiğini ifade eden Mithat Halis, en iyi teklifi Marsilya'nın verdiğini söyledi. Halis, "Fransız kulübü Servet için oldukça iyi bir rakam teklif etti fakat transfer için gerekli şartlar oluşmadı" dedi.
21-01-2009, 13:35
sarıkanarya_41
Ferdi gidiyor
Çaykur Rizespor'dan transfer edilen ancak fazla forma şansı bulamayan Ferdi Elmas, Eskişehir'e kiralanıyor. Genç futbolcunun tecrübe kazanmasını isteyen sarı-kırmızılı ekibin, Eskişehir ile anlaştığı, birkaç gün içinde Ferdi'nin yeni takımına katılacağı ifade edildi.
sarıkanarya_41
Sabri savaşa hazır
Sabri takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. İkinci yarıya hazır olduklarını belirten genç futbolcu, "Zorlu bir periyot bizi bekliyor ama bu maçların üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.
sarıkanarya_41
Arayışlar sürüyor
G.Saray'ın şu an transfere ihtiyacı olmadığını belirten Sezgin, arayışların da sürdüğünü kaydetti. Sezgin şöyle konuştu: "Transfer dinamik bir iştir. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Yeni oyuncu arayışları hep vardır. Şartlar oluşursa, transfer yaparız."
22-01-2009, 11:04
wolf41
o g.sarayın kaptanı,hiç bir yere gidemez...:present:
23-01-2009, 10:21
Roc72
Aslandan İMZA Show
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray futbolcuları Ayhan Akman, Hakan Balta, Servet Çetin ve Semih Kaya ile sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay tesislerinde düzenlenen basın töreninde futbolcularla birlikte Futbol A.Ş sorumlusu Adnan Sezgin de yer aldı. İlk olarak sözü alan Adnan Sezgin, "Ayhan ve Semih ile 3 yıllık, Servet ile 3.5 yıllık, Hakan Balta ile 4.5 yıllık sözleşme yeniledik. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" diyerek yenilenen sözleşmeleri duyurdu.
Adnan Sezgin şu şekilde devam etti; "Son Beşiktaş maçında oynayan kadromuzu incelediğinizde ilk 11'deki arkadaşların 9 tanesinin son iki yılda takıma dahil olduğunu göreceksiniz. Bizim bütün amacımız yetenekli ve kaliteli olduğuna inandıgımız bu kadroyu 3-4 sene birarada oynatabilmek. Başarı önemlidir ama istikrar daha önemlidir. Umarım beklediğimiz istikrarı bu arkadaşlarla yakalayacağız. Başkanımızın dediği gibi bu arkadaşların önünü açacağız. Avrupa'dan gelen teklifler olursa tabi ki değerlendireceğiz.
DE SANTICS KONUSU
De Santics ile ilgili Sevilla kulübüyle bonservis problemi yaşadıklarını söyleyen Adnan Sezgin; "De Sanctis ile ilgili olarak kulüpler arasında bonservis sorunu var. Netleşmeden konuşmamakta yarar var. Mevcut kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bu arkadaşlarımızı kadroda tuttuk. Herhangi bir aksilik olmadığı sürece birlikte oynatmayı düşündüğümüz bu kadro bizim omurgamız olacak." ifadelerini kullandı.
SERVET: "AVRUPA HAYALİ"
Sözleşmeye yenileyen diri defans oyuncusu Servet Çetin ise; "Ben her zaman oynamak isterim ama bir sakatlığım var. Bunlar maç günü belli olacak" dedi. Servet, Avrupa'da oynama ideali ile ilgili, "O idealim hiçbir zaman kaybolmadı. Zaten başkanımız da bier teklif gelirse gerekli yardımı göstereceğini söyledi. Kulübüme para kazandırarak gitmeyi düşündürerek gitmeyi düşünüyorum. Bütün takımlara bonservis parası kazandırarak gittim. Amacım da Galatasaray'a para kazandırarak gitmek. Önce işimi iyi yapmak ve sonra buraya para kazandırarak gitmek istiyorum" dedi.
AYHAN: "TEŞEKKÜR EDERİM"
Tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan ise; "Ben uzun yıllardır G.Saray'da mücadele ediyorum. Bu başarıyla endeksli birşey. Büyüklerimiz beni bu formaya layık gördüler. 3 yıl daha burada oynayacağım ve herkese teşekkür ederim. Takımın transfer politikasını değerlendirmem mümkün değil. Ben bu performansımla bunu hakettiğime inanıyorum", ifadelerini kullandı.
HAKAN BALTA: "PARA KAZANDIRMAK İSTERİM"
Galatasaray'ın genç futbolcusu Semih Kaya da, "İmza atmamın bir nedeni de ileride Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet edebilmek. İleride burada kaptanlığı hedefliyorum. Herkese teşekkür ediyorum ve çok mutluyum" derken Hakan Balta, "Öncelikle herkese hayırlı olsun. Ben de çok mutluyum. Burada uzun vadeli bir sözleşme imzalamak çok gurur verici. Ben de bir arada Avrupa hedefimle ilgili açıklama yapmıştım. Ama bu imza benim burada mutlu olduğumu gösterdi. Büyük hedeflerim tabi ki var. Gidersem de kulübüme para kazandırmak isterim. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ama şu an böyle bir düşüncem yok." sözleriyle imzalarını yorumladı.
Adnan Sezgin, futbolcuların konuşmalarından sonra Galatasaray'ın mevcut kadrosunun yeterli olduğunu bir kez daha vurguladı. Ardından futbolcular basın önünde sözleşme imzaladı.