cihazınızın hw sini modelini yazarmısınız arkadaşım
aşağıdaki linkten cihazınıza uygun yazılımı indirip yükleyebilirisiniz yazılımda bir sorun vardı son çıkan 4 ağustos yazılımında bu sorun çözüldüğü söylendi yazılımı yükleyip deneyin saygılar...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
unutmadan büyük yazı yazmak forum kurallarına aykırı lütfen biraz daha dikkat edelim
Hayırlı olsun.çalışmalarınızın başarılarını dilerim.özellikle hispasat yada astrayı çözmeniz bir çok ziyaretçiler açısından memnuniyetle karşılanır.
@snopy ustanın çalışmalarına extra teşekkür eder başarılarını temenli ederim.... :D
özur dilerim cihaz bilgilerini yazmamışım 12.03.a5 (kaon) 219 v3
3 agustos yazılımını (kaon) yukledım .ama gene olmadı .sonra 4 agustos sunny yazılımını yukleyeyım dedım sorun cıktı.kuru kafayı bilgisayara indiremiyorum çünkü virus programım bunu engelliyor.bu yuzden sunny ' e donemiyorum.belki sunny ile olur; çunku btm yazılımı, kaon ise bin .artık bende sıkıldım bu işten .digi sanki özellikle yapıyo bu işleri kendi cihazlarını satmak için ne dersiniz...
suny 1030 cihazım var.kaon yazılım yüklü
aynı lnb ile hem autelsat 7 derceyi hemde sirius 5 derceyi izliyordum fakat dün eutelsata arama yaptırdıktan sonra sirius ta sinyal yok oldu biraz kanallar üzerinde gezinince bu sefer sinyal geliyor ama şifresiz kanallarda no av diyor şifresi çozülen cw kanalları açmıyor.İlginiz için şimdiden teşekkürler.
allah gözünüze fer zihninize açıklık versin premier i dört gözle bekliyoruz
cas yazılım yüklü sky cw modüle nasıl yazılım atabilirim
arkadaşım cihazınızın tam markası nedir
kaon ksc 511 cı 12,01,a5