3.20 yazılımı ile 21 data polsatlar yok anumauxta yok galiba emu ile acık olabilir sizde durum nasıl
Printable View
3.20 yazılımı ile 21 data polsatlar yok anumauxta yok galiba emu ile acık olabilir sizde durum nasıl
w3 ok w6 ok 3.21 yazılım
tşk. dijital murat
farkılı bişiler beklerken cogu kanallar gitti 1 2 paket acıyor diyerlerinde ses yok şuan
dijital murat y6 ya ne oldu böyle 21 datada nilesat hariç hiç biri yok!!...Alıntı:
w3 datada anumauxlar acık tabi nine satta acık sadece farklı birşey oldu next cıyazın emusunu kapamıştım öyle baktım astrada mtv muzzikler ve anumaux acık başka yok:49:
uydu paylaşımlarının cogu yok gelişmeler bu hafta belli olur benim adım digital_52 dir kolay gelsin muslum-baba
dijital dostum bi önçeki forumda dijital muratmışın mokur usta söyledi t. forum(banlanmıştın)
istiyorsan söylemem yanlış anlama biz dostuz
w3 w6 ok bu yazılımla kolay gelsin
tşkler usta emeğine sağlık
21 data
paylaşım gittikçe kanallar azalıyor arkadaşlar
hotbit uydusunda 11488 H 27500 TP paylaşımda degil
CINE POLAR CINE FX CINE FIRST BU KANALLARDA PAYLAŞIMDA DEGİL
JSC SPORTS SADECE 9, 10 ACIK
+ 18 LER FULL THEMEMELER HARİÇ
NİNESAT UYDUSUDA PAYLAŞIMDA OSN CINEME HARİÇ
ASTRA UYDUSU PAYLAŞIMDA YOK
bende 3 20 var ara ara kesılıyor w3 data.3 21 nasıl acaba arkadaslar.
abi anlayamadın i iokumadın galiba sen sadece jsc 9 10 açık demişim ben ne yazmışım jsc 1 hariç hepsi 2 3 4 5 6 7 8 9 10 açık hotbirdde ayrıca senin kapalı dediğin cinelerin hepside açık abi daha bişey varmı ayrıca daha önce açılmayan ab3 ab 4 nt1 filan bunlarda açık abi
bana göre paylaşımda sorun var 3.21 yazılımı sorunlu yeni yazılım hazırlıyorlarmış
ben 3.20 yazılımını y6da daha w3 ve w6 da denedim hiç bir problem calışıyor 2 datada
bende de her iki data aktif
şuan sorun yok
cineler açık abi
sevgili üstatlar 3,21 yazılımdan geri 3,20 yazılıma mı döndünüz şuan hangi yazılımı kullanıyorsunuz sitabil hangisi şuan 3,20 mi,iyi yoksa 3,21
sky hedeler geldi bi ara gitmişti w6 da
evet müslüm abi kontrol et hatta bugun sabah itibariyle jsc lerin ab lerin cinelerin fotorafını bile çektim ama yayınlamayı beceremedim kanallar açık abiii
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:arkadaşlar dün akşam baktım ve bugunde baktım kapalı bu kanallar kapalı 21 data 1.20 yazılımAlıntı:
CINE POLAR CINE FX CINE FIRST en sonunda MODERATÖR lüyü bıraktıracanız bana sizde acık bende kapalı
arkadaşalr dediyiniz kanalar kapalı onlara gerek yok sky hd ler süper w6 da kolay gelsin
bende w3 data ile cineler açık.kullandığım cihaz inpax 2007 fta small
Arkadaşlar sanırım her iki tarafta haklı açık diyende kapalı diyende inpax cihazların en son yazılımında bisler y6 olmadan da açık y6 devreye girdiğinde bazan zap yapınca açmıyor bir kanal geri gidip dönüldüğünde açılıyor (benim cihazda böyle oluyor)
Cine ler filan önemli değil bi xxl ler açilsa bir demalum thmx pakedi geri gelse ama.....
müslüm abi takma okadar abi al bi inpax seninde açık olsunnn:D:D:D
ayrıca cinelde akşam üstü özellikke cine fx de kalite filimler çıkıyo zehni usta
yok çanım daha ne:) benim makinam yeterde artarda next 2000 usb plus fta hem bende 39 derece bulsat auto:8[1]: birde söylemeden gecemecem w3 data ile astra acık anumaux ve mtv muzik paketi fakat xxl yok birde benim makina kayıt yapıyor güzel filimleri:8[1]:
ya üstatlar mokur33 hocam hiç gözükmez oldu ya küstümü ne yaptı tadı yok hiç onsuz paylaşımın
müslüm abi sen iisini bilirsinnn:D:D:D:D
arkadaşlar w3 le w6 yı karıştırmayalım data uydularını 2 side farklı kanalalr acıyorlar
merak etme hiç ummadıgın yeden cıkar mokor 33 usta baff bölümünde yazıyor kendisi aslında burda olması gereken HAYDAR 1966 ABİMİZ YOK. UMUT ABİMİZ ONU ÇOK İYİ TANIR ODA UMUT ABİMİZ GİBİ İYİDİRAlıntı:
Alıntı::45:[
İNPAX ve DREAMBOX konusunda haydar1966 abimizde çok uzmandır.hatta buyuk usta mahlukabi de ama buraya yazmıyorlar..))
başka sebepden dolayı bu bölümle ilgisi yok
w3 data ile astra uydusundaki xxl paylaşımda hotbirtteki yetişkin kanallarda sadece dorsel tv paylaşımda ötekiler dinlenmeye çekildi
21 data ile acılan yetişkinler fulllllllll:loco:
su an en mantıklı data w6 kullanmak bence
21 data ile acılan kanallarda nilesatta osn cınemalar acıktır bilginize
astra ve nilesatı bıraktım arkadaşlar hortbirt şuan yetiyor w6 da ile kolay gelsin
21 data il xxl kanalı açık hotbirdde hata açılmayan equa diye kanal vardı devamlı beygir yarışlarını gösteriyo o da açık
nilesatta osn 123 açık ama xxl açık değil üstatlar
show_sinma_y6 18.07.2010
nova paketinin açılma ihtimali varmı acaba
arkadaşlar 1.20 yazılımla osn cınemalar acık 21 data ile