bilgi için tşkler komutanımmmm:45:
Printable View
bilgi için tşkler komutanımmmm:45:
w3 abi redlıne twın
arkadaslar merhaba herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun.tatıl boyunca yoktum arkadaslar.galıba degısıklıkler var.bır arkadas bıraz detaylı bırsekılde anlatabılırmı.data uydusu thor mu olmustur bundan sonra.yanı data canagımızı thora mı cevırmemız gerekıyor bundan sonra bende w3 data 3 21 yazılı var suan.absatlar yok nılesat 8 10 kanal cıvarında yok suan.yanı dun aksam ıtıbarı ıle oyleydı en azından.bılgıler ıcın sımdıden tesekkurler.
bütün twınlerde gökhan abi
komutanım 3,24 yazılımla thor data nası gidiyo sıkıntı varmı?
w3 data 3.21 yazılım ile nilsattayım thor data ile donmalar fazla
evet 3,21 ile w3 data tıkır tıkır çalışıyo maşallah:45:
evet maşşallah hotbir ne durumda hotbird bende yok yok bilgi verirsrn sevinirim seremirim
W3 data 3.21 ile hotbirdde fazla bir şey kalmadı +18 ler jcs sportlar tsr1 2 hd lerden açtığı yok astra uydusunda biraz daha fazla açtığı kanallar c.cinemalar c sportlar bir kaç tane ispanyol kanalı ne novalar var ne sky ler thor data deneyemedim kayseriden thor kolay alınırmı bilemem
3,21 w3 data ile astra ii hotbird ünlünun dediği kanallar 16 dercede süper sport fılm kanalları nilsatdada osn ler hariç devam
kayseride thoru 120 lik çanakla sağlıklı sinyal alırsın
biliyorum kardeş.ben bilgi amaçlı söyledim.
3.21 de paylaşım var mı bende gitti
evet 3,21 w3 data ile paylaşım dün akşamdan beri yok
3.21 w6 datada devam nilsat
100/100 çalışır w6 Ergonomi yama uydu, ama ne yazık ki w3 üzerinde deneyim vermedi 3.24 eski yazılım 3.21 w3 data gelip gitmekte çalışma var galiba thorda istenilen olmadı diye düşünüyorum
3.21 yazılımı ile w3 data tekrar aktif
kanallar geldimi hotbird astra
?
3,21 ile w3 data son durum ne arkadaşlar
sağol doctor tşkler bilgi için
nilsat fuull osneler hariç
3,21 w3 data varmı son durum?
3.26 yeni yazılım çıkmış degişen bir şey varmı?
3.26 hatalı yazılım abi ırdoteleri hatalı imiş arap formunda okuduğuma göre bence.3.21 ile w3 nilsat fuull abi 3.22 yazılım vercekler w2 w3 için.thorda umduklarını bulamadılar araplar ve iranlılar abi kendi formlarında kavga bilen etmişler ...
Sevgili ercişsat w3 için en güzel yazılım hangisi acaba sky lar hangi yazılım ve hangi data uydusunda bilgi verirseniz sevinirim hemşerim
Eyvallah
arkadaslar w3 ne durumda acaba.?
w6 eski sürüm 3.24 nilsat full hotbirde 18 +
3.21 w3 data ile nilsat paylaşımdamı acaba
bilgi için sağol doctor:45:
sağolun gardaşlarım
3,21 w3 data ile son durum ne paylaşım varmı kullanan arkadaşlar
Dün akşam saat 18 ve 20 suları baktım paylaşım yoktu bir siteden 3.26 yazılımını indirmiştim onu yükledim ondada hiç yeşil ışık yanmadı şuan için w3 datada aktif olan yazılım hangisi acaba?
3.24 eski yazılımla w6 data nilsat ve hotbirde 18+ lar
3,21 ile w3 data da paylaşım devam etmektedir
Barış ve Allah'ın rahmet
بعد نصف ساعة سوف يعود سرفر دبيلو 3 yarım saat geri dönecek sonra sunucu W. 3
بعد الانتهاء من الصيانة bakım tamamlanmasından sonra
المصدر السرفر التركى Kaynak sunucu Türk
تحياتى Selamlar yakında w3 ün dönüşü muhteşem gibi görünüyor bakım var diyorlar yazıda
komutanım bu araplar herşeyi söler:8[1]:
umut usta hacca gıttıgınden berı forum a bılgı veren kalmadı.hele bu thor data cıktıktan sonra ıyıce sakınlestı ortalık.kımseler kalmadı ortalıkta.hayırdır ınsallah?????
selamun aleykum arkadaslar
hoş geldin hacı abi ALLAH kabul etsin haccını
vayy recep abim hg ALLAH kabul etsin canım abim tekrar hg aramıza geçmiş bayramın mübarek olsun
yeni yazılım 3.27
umut hoş geldin allah kabul etsin