yazilimda data kitlenme sorunu var arkadasim ondan yapiyo yeni yazilim beklicez artik
Printable View
yazilimda data kitlenme sorunu var arkadasim ondan yapiyo yeni yazilim beklicez artik
teşekkürler dosttum iyi geceler tüm dostlara.
rom_v3.31_2011.7.14_rom . w3 jsc+1 ou 10.zip
son durum acilan bi sey yok data isigi kitlenmiyo ustam
son verilen yazılımla jsc sport-skylardan birkaç kanal açık.tabiki dataya ince ayar çekmek şartıyla.10722 v 27500-11262 h 27500 sinyali enaz %80 12526 v 2890 frekansıda yayın kırılmasız olacak şekilde ayarlanacak.
verilendata frakanslarından ikitanesi yüzde 78 sinyalvar yinede yeşil yanmıyor arkadaşlar.
adamlar yazılım veriyor paylaşım yok ne yapmak amacında bunlar
müslüm baba paylaşım var.herhalde benim yazdıklarımı dikkate almadın.verilen son yazılımla bir önceki mesajımda yazdığım kanallar açık.diğer yazılımlarda kitlenme var ama açılan birşey yok.çanakla biraz uğraşman gerek:45:
yeni yazılım verilmiş arkadaşlar ben denemedim deneyen arkadaşlar sonucu yazsın:praying::sunglasses2:
denedim hata veriyor. bir öncekide d3de 78 sinyalde bile yeşil yanmıyor duyurulur.
yeni yazılım rom_v3.33
arkadaşalr son yazılım çalışıyor mu acaba
yazılım çalışıyor.enson verilen yazılımla aynı kanalları açıyor
evet ama data en az 80 çekim gücünde kilitleniyor
arkadaş
yazılım yüklendi hiç birşey açmıyor yeşil ışık bile yok inçe ayar mı yapılması lazım çanaya
90 /120 çanaklarla denedim data lar 78 i gecmiyor arkadaşlar anlamadım gitti selamlar.
yeni yazılım _v3.32_2011.7.22_
yazılım aktif değil ustam data ısıgı yanmıyo diğer 14.7.2011 yazılımı attım data ısıgı yanıyor umut ustanın verdiği yazılım daha aktif değil
yüzde yüz çalıştıgı söyleniyor
paylaşım için teşekkürler
arkadaşlar 1.20 çanayla akşam uraştım signalıda yükselttim yeşil ışık banamısın bile demiyor hayret edileçek bişey data w3:49:
açtığı kanallar arttı mı?
artmadı aynı kanallar açılıyor
y6 paylaşım alan varmı?
(yeni loader)
ustalar;
artık bu konuyu kapatıp yeni bir başlıkta devam etsek nasıl olur?
53-54 sayfa olmuş konu......
cerazem,sen edirneden paylaşım alıyormusun ben bütürlü data çanayını ayarlayamıyorum
arkadaşlar nihayet 90 sanlık ile 12526 v 2890 da /60 ile sinyal aldı ve açı yor arkadaşlar . adapazarı .donmadayok ama 13 deki italyan lar açmıyor 19 daki fransızlar ve belgeseller açmıyor ispanyollar açık. selamlar .tüm arkadaşlarahayırlı ramazanlar.
yarın bende uraşaçam bakalım açaçakmı
bu y6 izliyormusunuz biz signalı bile bulamıyoruz
evet izliyorum 1061deverdiğim data frekansından /60 sinyalile.
y6 eskiye döndü sanırsam çünkü yeşil ışık yanmaya başladı 12526 v 2890 bu fragans %40 signal gösteriyor hadi hayırlısı.
seninin 1045 deki yazılımı.
yeni yazılım :hat:
yeni yazılım
çok teşekkürler
arap forrumunda yakında suprizler olaçayını yazıyor..
müslüm baba bırakmıyosun bu y6 nın peşini valla:)
:)aslında y6 bırakalı 1 sene oldu şuan y6 kullanmıyorum servır kullanıyorum elimde çok vardı ama sattım hepsini burdada arkadaşlara yeni yazılım çıktıyında arap forumlarından indirim foruma veriyorum bırazçık katkımız varsa ne mutlu bize:sunglasses2:
bilgi ve uğraşıların için teşekkürler arkadaşım yeni yazılımını yarın deneyeceğim.
yeni yazilimda hangi süprizler gelicek usta merak ediyoruz biraz ip ucu vere bilirmisin
son yazılımda hiçbir değişiklik yok arkadaşlar.
pekde süpr,iz beklemeyin derim ben...
ya bu nasıl bır frekans mıs ıstanbuldan 120 lık canakla sınyal alamadık.o kadar ugrastık olmadı.neden boyle dandık frekanslar secerler anlamadım.sözun özu arkadaslar ayarlayamadık bu frekansı ne yapmamız lazım?????