Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şırnak'ın Beytülşebab ilçesinden 47 öğrenci F.Bahçe idmanını izledi, oyuncularla tanıştı. 32 saatlik otobüs yolculuğundan sonra Samandıra'ya gelen öğrenciler İstanbul'da 5 gün kalacak, şehiri ve tarihi yerleri de gezecek.
05-05-2009, 21:44
sarıkanarya_41
Deniz'den itiraf
İkinci yarıda Emre Belözoğlu'nun yerine oyuna giren Deniz, "Taraftara galibiyet hediye ettiğimiz için mutluyuz. Umarım kupa da böyle olur" dedi. Tecrübeli oyuncu büyük maçlara iyi motive olduklarını belirtirken, "küçük" maçlara konsantre olamadıklarını da itiraf etti.
05-05-2009, 21:46
sarıkanarya_41
Bu kez övdü
Özellikle puan kaybedilen maçlardan sonra oyuncularla uyarı toplantısı yapan Aragones dün teşekkür için topladı. İspanyol hoca şöyle konuştu: "İstediğinizde her takımı yenebileceğinizi gösterdiniz. Teşekkür ederim. Önümüzde kupa dahil 5 maç var. Hepsini kazanmalıyız."
05-05-2009, 21:47
sarıkanarya_41
Ne yazdılar
Gürcan Bilgiç / Sabah: Zirveye mühür vurdu Performans rezilliği taşıyan koca sezon bitmek üzereyken, Aragones 'ucube' bir kararla kendisi seçenlerin 'hakkını' verdi. Gökhan Gönül'ü tandemin 'ikincisi' yaparak 70 yıllık birikiminin 'boşuna' olmadığını gösterdi. Aslında sallanan 'beyaz mendillere' karşılık dilekçe verir gibiydi. F.Bahçe önce Sivas, sonra Beşiktaş'ı yenerek tarihi görevini yaptı. Zirvenin mührünü vurdu.
Rıdvan Dilmen / Milliyet: Sezonun en iyi maçı
F.Bahçe sezon başından beri belki de en iyi maçını oynadı. Sürekli pozitifti. Taa ki Emre'nin Deivid ile tartışmasından dolayı oyuncu değişikliğine kadar. Aragones disiplin adına Emre'yi çıkardı, oyun hakimiyeti Beşiktaş'a geçti. Maç öncesi Gökhan Gönül ile ilgili soru işaretleri vardı. Aragones'e bir özür borcum var. Gökhan- Yasin ikilisi mükemmele yakın oynadı.
Sergen Yalçın / Vatan: Facia da olabilirdi
Ben futbolculuk hayatımda bu kadar zayıf, bu kadar eksik ve hedefsiz bir F.Bahçe görmemiştim. Muhtemelen Beşiktaşlı oyuncular da bir daha göremezler. Holosko haricinde çabalayan, maçı isteyen, şampiyon olabileceğine inanan Beşiktaşlı futbolcu yoktu sahada. Delgado ancak halı sahada oynar. Allah'tan F.Bahçe maçı ağırdan aldı. Yoksa Beşiktaş için facia olurdu.
Alaettin Metin / Akşam: Aragones'in payı yok
Anket yapılsa, 50 milyonda bir kişi Gökhan'ı stoper yazmaz. İlk kez stoper oynamasına rağmen o kadar soğukkanlıydı ki, hiçbir topu "benden gitsin, ne olursa olsun" diye şişirmedi. Deivid dışındakiler onur mücadelesi yaptılar. Fenerbahçeli futbolcuların 'seyredenleri şaşırtan futbolunda' asla Aragones kendisine pay çıkarmamalı. Yürekli mücadeleleri ile maçı kazandılar.
05-05-2009, 21:47
sarıkanarya_41
Gökhan yine Önder'e bağlı
Aragones'in Beşiktaş derbisinde sürpriz bir şekilde stoperde görev verdiği Gökhan Gönül, Denizlispor maçında da aynı görevi üstlenebilir. Kart cezası sona eren ancak sakatlığı bulunan Önder'in iyileşememe riski var. Teknik direktör Luis Aragones, Önder'in sakatlığının geçmemesi durumunda, Beşiktaş karşısında başarılı olan Ali Bilgin, Gökhan, Yasin ve Carlos'tan oluşan defansı bozmayacak.
Fenerbahçe günlüğü
Başkanın adamı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbide iyi bir performans sergileyip bir de asist yapan Ali Bilgin'i maçtan sonra özel olarak tebrik etti. Yıldırım, "Sana her zaman güvendim. Böyle oynamaya devam et" diyerek genç futbolcuyu övdü.
Fener'de yerim yok Aragones'in defanstaki üç eksiğe rağmen derbide görev vermediği Can Arat, ağır bir travma geçiriyor. Tüm umutlarını yitiren sarı-lacivertli oyuncunun, arkadaşlarına "Benim bu saatten sonra Fener'de yerim yok. Sezon sonu gidiyorum" dediği öğrenildi.
En ucuz bilet 44 TL Fenerbahçe'nin Denizlispor ile evinde oynayacağı 31. hafta lig maçının biletleri bugünden itibaren satışa çıkıyor. Telekom ve Migros kale arkası biletleri 44 TL olarak açıklanırken, Fenerium tribünlerinin biletleri ise 88 TL ile 215 TL arasında değişiyor.
Fener Koleji iyi başladı İstanbul'daki Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Koleji, turnuvanın ilk gününde Macaristan temsilcisini 74-48 devirdi. Fenerbahçe Ülker Küçük Erkekler Takımı ise G.Saray'ı 69-62 yenip Türkiye üçüncüsü oldu.
14-05-2009, 18:14
sarıkanarya_41
Şen:''Beşiktaş şampiyon olur"
Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını, Sivasspor'un ise ancak üçüncü olabileceğini ileri sürdü..
Ayazağa Lisesi'nde düzenlenen ''Futbol ve Fair-Play'' konulu panele katılan Şen, ligde Beşiktaş'ın birinci olacağını, Mustafa Denizli takımın başına geldiği günden bu yana söylediğini ifade ederek, ''İkincinin Trabzonspor olma ihtimalini daha çok görüyorum. Ben Sivasspor'un şampiyon olmasını istedim, ama üç aydır da Beşiktaş'ın olacağını söylüyordum. En zayıf kadro Sivasspor'un. Hacettepe kolay maç olmayacak. Sivasspor'u üçüncü olarak görüyorum'' dedi.
Ali Şen, Fenerbahçe'nin kendi sahasında Kayserispor'a 4-1 yenildiği maçtan sonra Denizli'yi aradığını ve ''Fenerbahçe'nin başına gel, kupaları kazandır'' dediğini ifade ederek, ''O da 'Hazırım' yanıtını verdi. Ben başkan Aziz Yıldırım'ı aradım, ancak bulamadım. Denizli ise o gün Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşüp, anlaştı. Mustafa Denizli Beşiktaş'a gitti, kupalar Beşiktaş'ın oldu. Bizde olsaydı, kupalar bizim olacaktı''
şeklinde konuştu.
''BEN OLSAYDIM ROBERTO CARLOS OLMAZDI''
Ali Şen, Roberto Carlos'un ancak iyi bir halkla ilişkiler müdürü olabileceği sözünü tekrarlayarak, ''Ben olsaydım, Roberto Carlos takımda olmazdı'' dedi.
Türk futboluna en iyi yıldızları başkan Aziz Yıldırım'ın getirdiğini anlatan Şen, ''Ortega, Anelka, Anderson, Rapaic, Alex gibi yıldızları getirdi, ancak Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye katkısı yok. Ben olsaydım Roberto Carlos'un takımda olması mümkün değildi'' diye konuştu.
''MİLLİ TAKIMIN 2010 ŞANSI KALMADI''
Eski başkan Ali Şen, (A) Milli Futbol Takımı'nın, Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası finallerine katılma şansının kalmadığı iddiasında bulundu.
Milli takımla ilgili soruyu, ''2010 şansımız kalmadığı için değerlendirme yapmıyorum'' diye yanıtlayan Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Güney Afrika'ya gideceğimizi sanmıyorum. O şansı kaybettik. Puan kaybetmememiz gereken maçlarda yenildik. İkinci bile olsak, en iyi ikinciler arasına kalacağımızı düşünmüyorum. Milli takımın Güney Afrika şansı sıfır. Artık 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine bakacağız.''
Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Ali Şen, ''Takım tutmada annenizin babanızın zorlamalarına kulak asmayın. Hangi renkleri beğeniyorsanız, o takımı tutun. Ben torunlarıma dahi böyle bir zorlamada bulunmadım. Tuttuğunuz takımı da sonra değiştirmeyin'' dedi.
Ali Şen'in, kupa maçıyla ilgili yaptığı, ''Dün akşamki derbi maç sonrasında, sınıfınızdaki Beşiktaşlılar sevinmiştir, Fenerbahçeliler üzülmüştür, Galatasaraylılar gülmüştür'' şeklindeki değerlendirme öğrencileri güldürdü.
Öte yandan, okul tarafından yapılan ankette, ''En başarılı, futbolu en iyi bilen, en medyatik ve tekrar kulübün başında görülmek istenen başkan'' olarak Ali Şen seçilirken, ''En Çok İzlenen TV Spor Programı'' TRT 1'deki Stadyum, ''En Başarılı Radyo Programı'' da İlaç Radyo'da Cevat Şenkardeşler'in sunduğu ''Taraftarium'' oldu. AA
14-05-2009, 18:15
sarıkanarya_41
Kupada yine hüsran
Fortis Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 4-2 yenilen Fenerbahçe, 26 yıldır kazanamadığı kupa mücadelesinde yine hüsrana uğradı..
Sarı-lacivertli ekip, yıllardır kazanamadığı kupaya, finalde Beşiktaş'a mağlup olarak uzanamadı.
Kupayı en son 1982-83 sezonunda müzesine götüren sarı-lacivertliler, aradan geçen uzun sürede 6 kez finale çıkmasına rağmen kupayı kazanma başarısı gösteremedi.
FENERBAHÇE'NİN FİNALLERİ
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda final oynadığı 12 ve kazandığı 4 sezonda rakipleriyle yaptığı maçların sonuçları şöyle:
Kalede Babacan'ı gören başkan, Ballı'ya "Bu nereden çıktı" dedi Dede geri adım atmadı, hatalı goller gelince Yıldırım küplere bindi.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün Aragones'in ipini çekti. İlk 11'de Volkan Babacan'ı gören başkan Yıldırım, menajer Volkan Ballı'yı çağırıp, "Bu nereden çıktı" diye sordu. Ballı konuyu Dede'ye iletti ama Aragones, "Buraya kadar onunda geldik. Bu benim tercihim" cevabını vererek kararında direndi. Yenilen hatalı gollerden sonra çılgına dönen Yıldırım, bu sefer Semih'in oyuna alınmasını istedi. Semih girdi ama İspanyol hoca yeni bir hata yaptı.
Yıldırım'a saldırı
Semih'i solda oynayan Uğur'un yerinde görevlendiren Aragones, hezimete zemin hazırladı. Yarın kupa ile adaylığını açıklamayı planlayan Yıldırım'ın bu sefer Dede'yi göndererek tepkileri azaltmayı hedeflediği belirtiliyor. Bu arada Aziz Yıldırım, maç öncesinde büyük bir şok yaşadı. Sarı-lacivertli bir taraftar, stada girişi sırasında Yıldırım'ın yanına giderek, yakasını tuttu ve fiili saldırıda bulundu. Başkan, bilet isteyen bir taraftara da tepki gösterdi. Emre BOL
14-05-2009, 18:17
sarıkanarya_41
Babacan'ı gören vurdu
Kupadaki 8 maçta sadece 2 gol yiyen genç kaleci, finalde resmen döküldü
Babacan'ı gören vurdu
Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'nin, Beşiktaş karşısında aldığı ağır yenilginin en büyük nedenlerinden biri Volkan Babacan'ın kötü performansıydı. Özellikle 6. dakikada Yusuf'un attığı golde büyük hata yapan genç file bekçisi, dün eski performansını da arattı. Volkan, kupada daha önce oynadığı 8 karşılaşmada kalesinde sadece 2 gol görmüştü.
14-05-2009, 18:19
sarıkanarya_41
İbrahim Akın: F.Bahçe'yi isterim
F.Bahçe'nin gündeminde olan İbrahim Akın, "Bu işleri menajerim yürütüyor ama F.Bahçe'de oynamayı isterim" dedi. Beşiktaş'tan İstanbul Büyükşehir Belediye'ye transfer olan tecrübeli oyuncu bir yıl daha sözleşmesi olduğunu ve kulüplerin anlaşması gerektiğini de sözlerine ekledi.