-
Bilica'ya sevindim
Semih Şentürk, Bilica'nın transferine çok sevindiğini söyledi. Milli oyuncu, "Onunla karşı karşıya oynarken korkuyordum. Geçilmesi çok zor bir defans oyuncusu. Normalden daha uzun geliyordu bana. Eleştirilerin aksine çok da çabuk" diye konuştu.
-
Taviz vermeyiz
F.Bahçe yönetimi iç transferde astronomik rakamlara çıkmayacak. G.Antepli Bekir, Denizlisporlu Çağlar ve kaleci Cenk ile ilgilenen F.Bahçe'de yönetim, "Sarı- lacivertli formayı giymek kolay değil. Menajerlerin oyununa gelmeyeceğiz" dediler. Yöneticiler takım için dengeleri de koruyacaklarını söylediler.
-
Barnetta bitecek
F.Bahçe, Fulham ve Aston Villa'nın istediği Barnetta konusunda panik yaşarken teknik direktör Daum yüreklere su serpti. İsviçreli oyuncu ile anlaştığını, Bayer Leverkusen'in de sorun çıkarmayacağını belirten Daum, "Bu transfer bitmiştir" garantisi verdi.
-
Özer'in imzası kasada duruyor
F.Bahçe'nin Ankarasporlu Özer Hurmacı ile de her konuda anlaştığı öğrenildi. Golcü futbolcunun transferini başkan vekili Nihat Özdemir'in bitirdiği, imzanın kasada durduğu belirtiliyor.
-
Dede direniyor
Daum'a resmi imzayı attırmak için Aragones ile ipleri koparması gereken F.Bahçe'de Şekip Mosturoğlu, İspanya'da ikna çalışmalarını sürdürüyor. Mosturoğlu 3.5 milyon euro'yu peşin isteyen Dede'yi yola getirmeye çalışıyor. Başkan vekili Özdemir "Hoca sıkıntımız var" diyerek işin bitmesini beklediklerini açıkladı.
-
Topuz'u istemeyiz
F.Bahçe taraftarı dün Efes maçında Topuz'un alınmasına tepki göstererek, "Mehmet Topuz'u istemiyoruz" diye tezahürat yaptı. Bu arada taraftar sitesi antu.com'da yapılan anketten % 58 oranında 'Topuz'a hayır' çıktı.
-
Zorla okutuldu
Topuz ile ilgili şok iddia... F.Bahçe taraftar sitelerinde "Mehmet'in Lig TV ve NTV Spor'a verdiği demeçler kelimesi kelimesine aynı. Bunlar zorla okutuldu. Zaten konuşurken birisi 'Aferin oğlum' diyor" iddiaları dolaşıyor.
-
Takımın Koch sevinci
Teknik direktörlüğe Daum'un getirilmesinin ardından sarı-lacivertli futbolcular, kondisyoner Koch'un yolunu gözlemeye başladı. Aragones'in ekibinden memnun olmayan oyuncular "Koch zamanında iyi bir çalışma düzenimiz vardı ve hiç sakatlık yaşamıyorduk. Dileriz beraber gelirler" diye konuştular.
-
Seçme için geri sayım
F.Bahçe'de bayan basketbol altyapı seçmeleri, 14 Haziran Pazar günü yapılacak. Dereağzı Tesisleri Samim Göreç Spor Salonu'nda yapılacak seçmelere, 1996, 1997, 1998, 1999 ve 2000 doğumlular katılacak. Sonuçlar, 15 Haziran Pazartesi günü kulübün resmi internet sitesinden açıklanacak.
-