Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
11787 oscam verson titan modellere eklenmiştir iyi kullanımlar
yeni oscam versyon autrol sisteme eklenmiştir
11826 yeni oscam versyonlar autrol sisteme eklenmiştir
merhaba,
sungate titan cihazım var uzun süredir kullanmıyordum tekrar kullanmaya başladım son yazılımı yükledim fakat thcam çalışmıyor herhangi bir server bağlantısı gözükmüyor destek kesildi mi ? oscam server alsam bu cihazda kullanabilir miyim ?
cam ayarlarına gir iks açık yap kodu gir 2525252525
son olarak kanal üzerinde iken 8642 yaz
çok teşekkür ederim hocam.
bu arada bir yerden oscam aldım kanalları açıyor fakat geç açıyor oscam sürümü mü güncellemem gerekiyor şu an web üzerinden cihazdaki oscam sürüme baktığımda OSCam r11769 gözüküyor , cihazdan cam ayarlarında oscam mavi tuş oscam güncelle dediğimde dosya boş diyor cihaz yazılımı olarak da sistemdeki en son yazılımı güncellemiştim.
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üstad Arnix Fiber İPTV cihazım için son versiyon oscam dosyası nedir acaba ? Belki işime yarar paylaşım yaparsın diye sürekli tüm forumlarda seni takip ediyorum. Cihazım için gerekli araç ve son güncellemelere ulaşabileceğim verdiğin tüm dosyalar geçersiz adres olmuş geçerli bir adres varmıdır ? Kodi uygulamamdaki youtube yok olmuş, geri getrime şansım yokmudur ? Kolay gelsin
autrol sistem menü değiştirme dosyaları eklenmiştir
menü+ifo çıkan listeden istediğiniz menü dosyasını yükleyebilirsiniz işlem
3 saniye sürer iyi kullanımlar