-
Eger dizi şiddet içeriyorsa bütün şiddete yonelik filmleri kaldırdınlar savaş filmleri dahil.Yok eger gençleri özendiriyorsa obur tarafta parasız kaldım diye kendini satanlar var dizilerde o zaman onları da kaldırsınlar.Yok birilerinin KUYRUĞUNA BASTIYSA ONA Bİ ŞEY DİYEMEYECEĞİM...
-
memleket olaylarini vatandasin seyretmesine bile izin vermiyorlar, neden korkuyorlar bu dizide uyduruk bir senaryo yok bizzat yasanmis ve halada yasanan olaylari konu aliyor...
"bu adamlarin yaptiklari is uydurmadir safsatadir boyle seyler T.C de yasanmamistir "diyebilcek bir babayigit artik bürokratmi derler parlementermi derler...her ne derlerse ciksin açiklasin bu memlekette boyle olaylar YOK desin.
ama maalesef bu memlekette yasayan hiç bir fert bu kelimeleri yanyana getirip soyleyemez -..
gerçekler acidir vede gerçekleri anlatani-gostereni hiç kimsenin susturmaya hakki yoktur
-
arkadaşlar ankete oy veren kişiler zahmet edip rütükü arasınlar BANANEÇİLİK YAPMAYALIM
-
BU KARAR BİR REZALETTİR.SANSÜRDÜR. TÜRKİYE GERÇEKLERİNİ GÖRMEMEKTİR.
BUNLARI YAPANLAR BU KARARA İMZA ATANLAR KENDİLERİNİ KANDIRIYORLAR.
Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir.
-
ben ce kaldırılması n herzamn türkiyenin gerçeklerini gösteren biz diszii bunu kaldıranlar türkiyenin gerçeklerni hiç bi insanın ögrenmesini istemeyn kişlerdirr şerrfsizler
-
ben ce bu karar basın özgürlügüne karşı bi karardır ve düşünce özgürlügüne karşıı
-
-
dizi devam etmeli"ki bazı düzenbazların maskesi düşsün
-
rtük kendini ne sanıyor,ltf.yüklenelim ve onun hadini bildireşim derim,ve dizi bir an evvel yayınlansın
-
dizini kalkması büyük haksızlık...:(