Snopy hoş geldin. Bende herkes gibi sunny için büyük gün olan bugünü bekledim.Göster kendini. Bu arada bu formda yazılım editleyen tüm arkadaşlara da teşekür ederim.Ahmet yada mehmet farketmez abi :)
Printable View
Snopy hoş geldin. Bende herkes gibi sunny için büyük gün olan bugünü bekledim.Göster kendini. Bu arada bu formda yazılım editleyen tüm arkadaşlara da teşekür ederim.Ahmet yada mehmet farketmez abi :)
ustam merhaba ve hoşgeldin
arkadaşım yapabileceksen niye yapılmıyor a ve c serileri için zaten türkiyede yazılım yapan yokki edit ve fix dediğiniz gibi.neyse snopy hoş geldin inşallah ellerin dolu dolu gelmiştirv :)
Evet arkadaşlar büyük gün bitmesine 2.5 saat kaldı gördüğünüz gibi ufukta yine bir şey. onun için gözle görülen bir olmadıktan sonra hiç bir şey için değmez. Zamanında ne sözler söylenti 2 hafta içinde cardshare yazılımlar geliyordu falan filan. Boş laflara artık ben tokkum. Herkeze iyi günler..
snopy@ buyük gun bıtmek uzere artık ne zaman verılecek bu yazılımlar bu suprızmı artık nedır. gorecez artık mıllet senı beklıyor mesaj oldu 185 snopy dostumuz yok ortalıkta neyse beklıyelım gorecez ınsallah deger beklemeye hadı bakalım.
saygılar.
ustam arttın vallla ellerin pastutmasın borduna kuvvet
özlettin kendini başarılarını bekliyoruz ve bende herkez gibi hoş geldiniz diyorum
snopy özlettin kendini yavvv.tekrar hoş geldin.merakla bekliyoruz.
hoşgeldın usta şu 1030 lara bir el at lütfen