bu macı macı alamasaydık fenere transfer olacaktım :tomato:
Printable View
bu macı macı alamasaydık fenere transfer olacaktım :tomato:
maçı izledim.tam bir hakem katliamı.fazla söze gerek yok.
Fener yenildimi hep hakem katliamı olur nedense? :8[1]:
galatasaray'ı tebrik ederim ama.....
Gene mi hakem yaktı maçı? Bs. başında olduğum için maçı izleyemedim. Onun için yorum yapamıyacağım. Ama maçın yakılacağını gündüz okulda arkadaşlara demiştim. Çünkü GS Avrupa'dan da silinince Tek tesellisi bu kupa kalmıştı. Maçın biçilmesi doğal değil mi? Ya arkadaşlar bizi yıllardır yenersiniz ama bir güne birgün maçı hakem yaktı demedik. Neyse geçmiş olsun.
Saygılar.
8 kişiyle bitti maç.sağlık olsun.ama bu maçta hakem adil değildi.gösterdiği sarı kartlar taraflı.tarafsız biri maçı izlese aynı görüşte olacağını tahmin ediyorum
burdaki gs li arkadaşlara bazıları haric gerceten üzülerek bakıyorum hakemi hic görmemişler hadi ilk kırmızı kart dogru ya gökhanın gördügü ikinici sarı karta nediyecekler ikinici topu almadı diye görülen kart ama biz alıştık bu ligin mazlum korunup kolanmaya ihtiyacı olan takımı gs zamanına paraları yok zavalılar parasız pulsuz oynuyorlar diye şampiyon bile yapıldılar ama bizim gsli dostalarımız buna bile tepki vermediler biz aciz degiliz bir şampiyonluk icin bu lafları yemek zorunda degiliz bile demediler yeterki şampiyon olalım nederlerse desinler diye aciz parasız gücsüz desinler ama biz şampiyon olalım dediler bunları işitiler şimdide aynı mantıkla gidiyorlar helal olsun böyle gs lilere diger degerli gs li arkadaşlara lafım yok ama böyle davrananlara aynaya bir bakın diyroum ne yapıyorsunuz büyük camiya taraftarı böyle olmaz...