idam olmalıki birşey yaparken düşünülsün değilmi
Printable View
idam olmalıki birşey yaparken düşünülsün değilmi
idam olmalı...kişiler yaptıkları iş eylem v.s için ödül yada ceza ile yönlendirilmelidir..terör konusunda ise mutlaka acı bir ölümle cezalandırılmalıdır..
:yell: bu vatanın ekmeğini yiyen vatan hainleri asılmalıdır
idam cezası olmalı çünkü allahın izni var ama suçluyu tespit etmek önemli suçsuz olanları ayırmak gerekir bizim kanunlar suçludan yana degilmi arkadaşlar
ABD de idam var bizde neden olmasın
bazı kardeşlerimiz tercihlerini olmamalıdan yana kullanmış,olabilir saygı duyarım...en nihayeti kişinin yaşamını elinden alıyorsunuz....dolayısıyla ilk bakışta bazı arkadaşlarımıza vahşice bi uygulama gelebilir ancak şunu lütfen unutmayalım...kanunlardaki cezalar caydırıcılık sağlaması açısından konulur,sadistlik olsun diye değil...eğer buna rağmen hala daha suç işleyip sizin,benim ve bilimum herkesin canına kastedebilecek kadar gözünü kan bürümüş birinin yaşam hakkı sorgulanabilir diye düşünüyorum....diğer türlü suçlarda da hapis cezasından ziyade daha yaratıcı cezalara ihtiyacımız var diye düşünüyorum...mesela devletin parasını dolandıranlara çaldığı para oranında günü belirlenmek kaydıyla sokakta süpürgecilik yaptıracaksın...zorunlu kamu hizmeti...yada başka suçlarda demiryolu hattı döşetmek gibi....ancak terör suçluları ve iflah olmaz cinayet suçlularında idam cezasını destekliyorum....
gerekti kişilere yapılmalı bence....
Ben oyumu evet olarak kullandım fakat bu aponun asılması için degil.her fırsatta memleketi farklı boyut ve renklere cekmek isteyen bir kesimin ekmegine yag sürmek istemem nasılki aponun bu kadar büyümesine ve cıban başı olmasına neden olan brokrasi ve yönetim zafiyetiyse şindide onu hapiste tutmak devletin bakiyesini ve güçünün bir göstergesidir.önemli olan idam cezasının yılanın başını küçüken ezilmesi için kullanılması gerektigine inanıyorum.
:mad2: terör suçluları kesinlikle idam edilmeli ve bunlar beslenmemeli vatan haini bunlar
terörist-tecavüz gıbı adi suçlarda direk ölüm cezası olmalı