@kobal04 LOADER olarak artık PC LINK V. 02.2 I USER kulancaksınız şimdiden kolay gelsin
@kobal04 LOADER olarak artık PC LINK V. 02.2 I USER kulancaksınız şimdiden kolay gelsin
öncelikle merhabalar.
bende next ye 2000 cx super plus uydu var. cihaz bilgisinde de QNEC 109.79 01/17/07 sb 3-d falan yazıyo. ben bunu subatta aldım. usb var. usb yi biçimlendiriyorum . cihazı kapalı konumda iken usb yi takıyorum. usb nini ışığı yanıyo ama her seferinde usb yada dosya yok yazıı cıkıyo. bu arada ekranda usb ısıgı aktif hale geciyor. ben uyduya usb ile nasıl *** ve guncel leme yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. tesekkürler
ustalar cihazım next8000 polsatları izleyebilirmiyim tşk
izlersin arkadaş nagravizion kısmına güncel keyleri girmen yeterli
arkadaslar ben normalde goldmastre kullanıcısıyım ama arkadsımın next ye 5000 ci cihazı vr buna yazılım atacam loader programnı imndirdim normalde azılımı da atarım yazılımı attıktan sonra ne yapacam reset sette defaul gibi bişey varmı yardımcı olursanız sevinitrim nagravision bolumlerşine feklan nasıl girilir yardım edeseniz sevinirim
bende nex 2000 cx usbli var polsat 29 07 keyleri yukledım açmadı yoksa keylermı değıştı yeni keyler varsa sizlere zahmet slm
nex 2000cx usb için polsat guncelkeyler slm
slm ustlar
nex 2000cx polsatları açmıyormu yoksa