olmuyor kardesle neden se arkadasalr 98 de yaptim onceden defalarca attim yazilim kutuyu reset at diyom fabrika ayarlarini yukle diyom yuklemiyor ne oldu anlamadim valla yardimci olacak arkadasalr tesekkurler
Printable View
olmuyor kardesle neden se arkadasalr 98 de yaptim onceden defalarca attim yazilim kutuyu reset at diyom fabrika ayarlarini yukle diyom yuklemiyor ne oldu anlamadim valla yardimci olacak arkadasalr tesekkurler
tps ler çöktümü slmlar
Kosavalı arkadaş 9600 cıp in 13-03-2008 den sonra çıkıan yazılımı varmı teşekkürler
slm tps lerin hepsi değil ama multivizyon kanalları açılmıyor yaılım cihaz ***leri yüklemiyor herhalde bir sorunmu var yeni yazılımmı bekliyeceğiz saygılarımla...
yazılımlar gayet güzel çalışıyor. 10873 frekansındaki france 5 kanalının üzerindeyken ***leri f1 ile yükleyin çalıimaya devam. kolay gelsin
***leri indirmek istediğiniz france 5 kanalının frekansına dikkat edelim.
teşekkürler..
9400cı var tps ler açmıyor bilgisi olan varmı:wave:
ben bu yazılımların hiçbirsini 30300 sky da kullanamazmıyım. eğer kullanamıyorsam neden 1 yıldır hiç 30300 30400 30700 gibi modellerin yazılımları gelmiyor ?? bu bahsettiğim cihazlarım goldmasterın en iyilerinden olmasına rağmen hiç bir güncel yazılımın olmaması çok acı. kendimizi unutulmuş gibi hissettik. saygılarımla. emeklerinize teşekkürler
arkadaşlar goldmaster 4450 yi yeni aldım..aldıım yer kurdu..fakat su an hiç bi yeri seyredemiyorum..fabrika ayarlarına döndüm..her şeyi yerinden oynattım sanırım...yardım lütfenn